Mirakler av pyroteknik som kommer att imponera på dig

Vi har valt för dig ett foto av världens mest fantastiska och spektakulära fyrverkerier.

Det bästa sättet att slutföra varje händelse eller semester är som inte fyrverkerier. Den moderna pyrotekniska showen har nått sådana möjligheter att när du tittar på himlen, upplyst med färgade ljus, fångar det bara andan från skönheten och omfattningen av det du såg.

Vilket nyår gör det utan fyrverkerier, och när det passar kraften i rika länder är det här verkligen en spektakulär händelse.

Nyttårs fyrverkerier i UAE - Dubai.

Kinesiskt nyår - peking

I Storbritannien, fyrverkerier för det nya året överraskade London.

Och fransmännen, även nyårshälsningen, är mycket romantisk, som själva Paris.

Olymperna är världsklassa sportkonkurrenser, så omfattningen av att fira öppnandet och stängningen av dessa spel är alltid imponerande, särskilt vid uppläggning av en pyroteknisk show.

OS i Australien - Sydney 2000

OS i Kina - Peking 2008

OS i Storbritannien - London 2012

OS i Ryssland - Sochi 2014

OS i Brasilien - Rio de Janeiro 2016

Firande gyllene jubileet av konstitutionens dag i Kuwait.

Firandet var fantastiskt, och den hälsning som regeringen lanserade kom till och med i Guinness Book of Records.

Ett bröllop är en annan anledning att ordna en hälsning.

Nuförtiden har det blivit väldigt moderiktigt och prisvärt för vanliga medborgare att beställa sådana shower. Därför är arrangörerna så avancerade som möjligt, och erbjuder alla nya idéer för den här firandet.

Även på din födelsedag kan du behaga din älskade med en vacker och ovanlig fyrverkeri, som verkligen kommer att bli en riktig överraskning och dekoration av semestern.

Den 14 februari på festen av St. Valentine eller, som vi fortfarande brukade kalla det, Alla hjärtans dag vill romantiska kärleksfulla hjärtan prata om sina känslor inte bara med ord utan med ljusa ljus i himlen.

Denna kärleksdeklaration blir speciellt het och oförglömlig.

Förmodligen, åtminstone en gång, men alla såg eldspelet - det är när människor dansar med eld. Mycket ofta är sådana föreställningar ordnade gratis i parken.

Några mästare av denna genre gick vidare och "tämde" i sina danser, inte bara eld, utan även fyrverkerier.

Men sådana ovanliga salutes, som liknar planeter i utrymme eller buketter av tulpaner, har lärt sig att göra moderna pyroteknik.

Mycket ovanligt och mystiskt är salutan, som släpps direkt på vattnet i havet från fartygen.

Den ljusa strålningen speglar vattenytan och det verkar som att en 3D-effekt skapas. Detta spektakel är helt enkelt oförglömligt, det skapar en känsla av en saga i verkligheten.