Micro-bikini 2015

Ett århundrade behövdes för amerikanska och europeiska kvinnor att komma från en sluten baddräkt på fotleden och med långa ärmar till bitar av tyg mindre än handflatan. Den nya trenden 2015 - mikrobikini lämnade tvetydiga intryck bland allmänheten. För att inte se vulgär är det absurt och olämpligt att välja rätt modell och placera den på rätt ställe.

Mini bikini

Den klassiska modellen av en separat baddräkt med varje säsong blir mindre och mindre. Det döljer fortfarande allt intimt från nyfikna ögon, men lämnar gott om plats för solljus. I en sådan baddräkt är det verkligen lätt att få en vacker och jämn solbränna. Minibikinens minskade storlek behåller en triangel i ljummen, men slipsen, som börjar med höftbenen, är ganska tunn i dem. Överdelen kan göras som en bando eller halter med en triangulär kopp.

Micro bikini

Denna modell av baddräkt har en ovanligt liten storlek på trosa och byst. De mest populära färgerna är monokrom mikrobikini 2015 (inget särskilt intressant tryck på det och kan inte passa). Dekorativa element, som regel, är pärlor, ruches och eyelets.

Extrem bikini

Det är för denna kategori att vara sensationella i 2015 badmode mikrobikini. Mycket uppriktigt, enligt producenterna, "täcker de bara vad som behövs", det vill säga mycket lite. Trots all mod och självförtroende är det inte värt att sätta en sådan baddräkt på offentliga platser. Det är dock lämpligt att titta på en nudist, vild eller sluten strand. Om så önskas kan den, i kombination med en genomskinlig tunika eller pareo, användas som en klänning för en fest vid poolen.

Köpa en mikro- eller mini-bikini år 2015, kom ihåg att, trots frestelsen av brons garvning, har överdriven missbruk av solbad inte den bästa effekten på hälsan hos både huden och hela kroppen.