Jean och Paraskeva

Jean och Paraskeva - ett varumärke som producerar ljusa, glada, ursprungliga kläder. "Nog att leva i grått vardagsliv" - det här är credo av huvuddesignern av märket Tamara Klyamuris.

Firma Jean och Paraskeva

Jean och Paraskeva är ett ungt men redan känt ryskt klädmärke. Trots det faktum att företaget grundades nyligen har dess produkter tagit på många kvinnor. Det finns flera anledningar till detta:

  1. Alla produkter är gjorda av naturliga tyger. Kanske är detta den största skillnaden för denna tillverkare från andra liknande.
  2. Företaget Jean och Paraskeva använder sig av tillverkningen av ovanliga tillbehör, vilket naturligtvis låter kläder sticka ut och se mer imponerande ut.
  3. Sortimentet av företaget är väldigt stort - i samlingarna finns det många vackra, praktiska, funktionella saker för kvinnoklädnaden.
  4. Företaget Jean och Paraskeva bryr sig om sitt rykte - du är osannolikt att få frågor till den oöverträffade kvaliteten på sakerna.

Enligt designarna av företaget Jean och Paraskeva har de ingen hemlighet av popularitet. De försöker bara att glädja absolut alla kvinnor - från affärskvinna till hemmafruar. Det är för ett brett sortiment av kvinnor att de syr sina kläder och strävar efter att se till att det inte alls är ansiktslöst.

Samling av kläder Jean och Paraskeva

Kläder Jean och Paraskeva lockar uppmärksamhet. Först och främst överraskar hon med sin icke-standardiserade skärning. Självklart, i någon samling kan du hitta en massa saker som är i stil med de klassiska, men mest sannolikt är de flesta produkter gravida mot etno-stil och kazhals stil.

Kläder gjorda av naturliga tyger har alltid varit på mode, och idag är sådana produkter i allmänhet i hög grad. Designkläder från linne Jean och Paraskeva uppfyller alla modetrender. Dessutom tillverkar varumärket produkter av bomull, bambu, eukalyptus, siden, ull. I sådana saker är det inte varmt på sommaren och inte kallt på vintern - naturliga tyger behåller perfekt värme, absorberar fukt. Dessutom är deras fördelar att de inte orsakar allergier, är trevliga för kroppen, behåller sitt ursprungliga utseende under lång tid.

Bomull, ull, linne Jean och Paraskeva skapades med ett modetillskott, men trots världsstandarden ger det en designidee. Det är därför produkterna i detta märke ser färskt och ovanligt ut.

Ny samling av Jean och Paraskeva

Varje år byter företaget Jean och Paraskeva sina fans med en ny kollektion, och i år var inget undantag. Höst och vinter är runt hörnet, och modekvinnor kan redan bekanta sig med de saker som varumärkesdesignerna erbjuder för den kalla årstiden.

I ekoklädeskatalogen Jean och Paraskeva hittar du byxor, kjolar, trenchcoats, jackor, klänningar - allt som är användbart för att göra även den mest dyster och kalla dagen glad och bekväm. Höstvintersamlingen 2016-2017 presenteras i ett intressant färgschema. Det innehåller färger som mörkgrön, blå, grå, korall, violett. Modellerna själva är kreativa. Byxor Jean och Paraskeva har i princip en fri, rak stil, men de lägger helt och hållet fram värdens värdighet. Jackor, jackor och trench coat i stil med överdimensionerade komplementa vardagliga bilder. Kjolarna i detta företag är ovanliga - de flesta är långa, dekorerad med draperier. Klänningar och sarafaner sitter också bra på olika figurer, alla är feminina och till skillnad från varandra.