Muslimsk mode 2014

Om du stänger dina ögon och försöker föreställa dig en östlig kvinna, så kommer nästan alla att ha en kvinnlig silhuett, insvept i en döv slöja. Men om du studerar moderna muslimska mode väl blir det omedelbart klart att de klarar sig att klä sig vackert och stilfullt och följer alla regler och lagar. Islamiska krav är mycket strikta om det kvinnliga utseendet. Det finns många rekommendationer, men de viktigaste förbuden är tre: Kläderna ska inte vara öppna, genomskinliga och ge ut kvinnliga former. Tja, hur är det med alla muslimska kvinnor som kan se snygga utöver att observera modetrender?

Mode 2014 och muslimsk kläder

Muslimska kvinnor försöker inte sticka ut från mängden, särskilt i megacities. Därför ser den traditionella muslimska mörka abaien mycket sällan ut, men en halsduk gömmer sig håret - nästan alltid. Uttalandet att deras kläder är dyster och baggy är också fel. Varje muslimsk kvinna kan skapa en vacker och elegant bild. Det är uppenbart att ingen kommer att klä sig på jeans i snäva och franka blusar, men en långsträckt tunika med samma jeans är ganska möjlig.

Muslimska kläder 2014

Nya samlingar av muslimska kläder förvånar med mjuka silhuetter, mjuka och ljudlösa siden och sammet, handgjorda smycken samt blinkningar av Swarovski-kristaller. De mest kända varumärkena för kläder för muslimska kvinnor är Bella Kareema, Imani, Leysan Hazieva, Rezeda Suleyman och många andra.

Visningarna av det muslimska mode är fyllda med mjuka pastellfärger - krämig rosa, ljusblå, beige, citron och ljusgrön.

En vacker halsduk dekorerad med stenar och pailletter, långa kjolar och klänningar, breda byxor, långsträckta tunikor och lätta sminkar - det här är den moderna bilden av en muslimsk kvinna.

Muslimer har en klar uppfattning om vad man ska bära och vad inte. De respekterar samhällets intressen, men i sina hjärtan håller de alltid sin kärlek till sin religion och tull!