Laser ansiktsrengöring

En hälsosam färg och slät ansiktsavlastning kommer alltid att vara i modet. Men, tyvärr får de inte alltid en gåva från naturen, och för att göra ditt utseende felfritt måste du göra en stor insats. Verklig och grundlig hudvård är otänkbar utan regelbunden rengöring. Hemma kan du använda scrubs och andra speciella medel, men det räcker inte, så snart eller senare vänder alla kvinnor till salongen för att rengöra ansiktet med en laser.

Laser ansiktsrengöring

Ibland kallas laser ansiktsrengöring i skönhetssalongpriserna polering, eftersom användningen av denna teknik innebär fullständig hudförnyelse. Med hjälp av en speciell enhet kan du försiktigt och praktiskt taget smärtfritt:

Kostnaden för laserglasrengöring är oförenlig med effekten du får. Trots allt, för en liten kostnad, rengör du inte bara huden, men gör det också smidigt och mjukt vid beröring.

Laser Clearance Procedure

Innan laserens rengöring av ansiktet från akne eller andra brister i skönhetssalongen kommer din hud att förberedas: ta bort sminkresterna och behandla den med en speciell antiseptisk lösning.

Laserrengöring utförs av en speciell enhet som är inställd till en viss frekvens. Han behandlas en zon efter en annan, och bakterierna som ackumuleras under huden, kan inte stå emot punktliknande temperaturchocker, "förånga". Den viktigaste fördelen med denna rengöring är att hudens integritet inte störs, lasern skär "enkelt" de keratinerade och sjuka områdena utan kirurgisk ingrepp. Trots det varierande utbudet av laserapparater på marknaden för kosmetiska apparater är det omöjligt att göra en kvalitativt liknande procedur hemma, det skulle vara bättre att söka på en skönhetssalong. Kliniska studier, som ofta utförs inom detta område, har visat att med hjälp av lasern kan jämnt läckta spår kvar av tidigare misslyckad mekanisk rengöring slätas ut.

Efter att laser ansiktsrengöring är avslutad behöver din hud inte en lång rehabilitering eller speciell vård. Naturligtvis kommer en liten rodnad av huden att bli, men den kommer att försvinna inom 2-2,5 timmar på grund av förbättrad blodcirkulation och assimilering av näringsämnen och syre. Det kommer att vara nödvändigt att helt enkelt applicera en fuktkräm till de behandlade områdena, eftersom huden kommer att vara lite torr.

En fullständig kurs av laserterapi tar vanligen 4 sessioner om 3 veckor. Repetera ofta dessa procedurer, som andra som syftar till djuprengöring, rekommenderas inte. Detta kan utlösa en stark irritation, eftersom inga positiva resultat observeras, är sådana effekter stress på huden.

Kontra

Laserrengöring av ansiktet visas även till personer som inte fyllt 18 år, vilket talar om henne säkerhet för människokroppen. Det är sant att det finns kontraindikationer. Denna typ av skalning kan inte göras om du:

Du bör inte ens tänka på att rengöra ditt ansikte med en laser om du är gravid, och i fallet när mindre än 3 månader har gått efter det sista förfarandet med en djup kemisk skalning.