Style pin-up - bild med pepparkorn

Sedan starten har pin-up-stilen genomgått viss omvandling, men kärnan har varit densamma. Hans huvudidé är utförandet av alla de mest önskvärda kvinnliga särdrag som män bara kan drömma om. För all sin nöje och lekfullhet förbli tjejerna mystiska och blygsamma. Hur började allt?

Modern pin-up stil

Födelsen av en ny runda i modeformen för kvinnors skönhet var Gibsons ritningar daterad 1880-1890. Och historien om pin-up-stilen börjar på 1930-talet. Det var då som världens första illustrerade idealiska kvinna uppträdde, som amerikanerna så småningom odlade. Femininitet , sensualitet, lätt naivete, piquancy av poses är det högsta som läsarna kan räkna med. Gränsen mellan vulgaritet och erotik var mycket tydlig.

Under andra världskriget utförde attraktiva och leende tjejer ett särskilt uppdrag. Deras mål var att upprätthålla en hög anda av patriotism av soldater. Illustrationer i uppstickstilen uppträdde på tändare, spelkort, vägg- och fickkalendar och varhelst det var möjligt. På bilderna fanns tjejer med perfekta figurer, smink, kläder, frisyrer.

Med tiden blev skönheter från affischer idealiska inte bara för män, men också för kvinnor som försökte kopiera dem i verkligheten på alla sätt. Styling-stilen började bilda en ny idé om kvinnlig skönhet och ersatte helt de etablerade standarderna. Tjejer försökte hitta den perfekta formen och välskötta utseendet, ha på sig vackra kläder och vara attraktiva.

Bilden i stil med pin-up

När man skapar en tematisk bild är varje detalj mycket viktig. Sängkläder, kläder, skor, hår, smink, tillbehör - allt ska se felfritt ut och hämtas i stiftformat. Den moderna visionen av denna stil är något annorlunda än originalet. Hans exakta stil används endast i reklambranschen. Men huvudidén var oförändrad.

Klänningar i stil med pin-up

För denna typ av garderob präglas av romantisk och speciell charm. I bilderna finns en känsla av sensualitet, femininitet, lekfullhet, sexualitet utan den minsta hint av vulgaritet. Alla silhuetter syftar till att betona skönheten hos kvinnliga former. Stilen i knäppning i kläder och hår var aldrig oskuld. Och nu upplever han sin andra återfödelse.

Retro klänningar är övervägande A-Siouet, eftersom siffran i timglasetypen , speciellt i knäppningsstilen, alltid har ansetts vara skönhetsnormen. Det är det här klippet är det bästa som betonar en tunn linje i midjan och avrundade höfter. Decollete och nakna axlar är välkomna. Kjolens längd varierar från icke-ringande mini till maxi. Ruches och flounces tjäna som ett fint komplement till outfit. Vid syning används huvudsakligen lätta flödande tyger med blommönster, polka dots eller monokromatiska.

Smink i stil med pin-up

När du skapar en holistisk bild spelar sminken upp en av nyckelrollerna. Grunden är perfekt slät ton i ansiktet. I klassisk prestation värderas porslinvithet, och i modern tolkning får man använda bronzer och rouge. Huvudaccentet är läckra läppar och frodiga fransar. Läppstift väljer en ljus röd färg. Blondiner lämpliga ljusrosa toner. Täthet av ögonfransarna kommer att betonas av den traditionella svarta pilen för denna smink. Se bort från ögonbrynen. En penna, skuggor och en genomskinlig gel kommer att komma till räddningen.

Frisyr i stil med pin-up

Övervakning av balansen mellan sexualitet och sensualitet, gracefulness och coquetry, mischief och sensualitet är också relevant för styling. En av de mest kända är frisyren med ett näsduk i stil med pin-up. Det kan vara knutet på flera sätt:

Hårlängd spelar ingen roll. Med någon hårklippning kan du skapa en fantastisk, stilfull modern hårstil i en nypa stil. För detta använd inte bara ett näsduk eller ett bandage, utan även hårnålar med färger av ljusa färger. Närvaron av ett bang är också valfritt. Hållare av långa lockar som ett alternativ kan ta en sträng framför, vrida den eller lägga den i form av en spektakulär pärla. Dessutom behöver du hårnålar, osynliga, ployka och lacker medium / stark fixering.

Tillbehör i stil med pin-up

Skor - En av de viktiga komponenterna i en retro outfit. Det ska vara snyggt och elegant. Fingrarna kan stängas eller öppnas. Det är bäst att välja skor med en häl med måttlig höjd. En kil är tillåten, men inte en plattform. En variant med balletter är möjlig vid låg hastighet. Den uppklädda förbandet kommer att komplettera din bild och göra det smärtsamt och elegant samtidigt. Det kan vara vilken som helst färg och bredd beroende på det övergripande ensemblet. Tillbehör i form av smycken är inte överflödiga.