Kön utan penetration

Sexologer rekommenderar inte bara, men rekommenderar även par för att få något nytt i sitt intima liv. En sådan "peppar" är sex utan penetration, vilket dessutom kan övas av dem som inte rusar för att säga adjö till sin kyskhet.

Vad heter kön utan penetration?

Skurna individer kan säkert använda en sådan term som "parasex". Förresten är sådant samlag utan penetration till en partner ett utmärkt alternativ för de fallen när det inte går att göra, låt oss säga en fullvärdig coitus.

Typer av kön utan penetration

  1. Oralsex . Blowjob och cunnilingus ger inte bara en variation i älsklingens sexliv, men betraktas också som utmärkta alternativ för en idealisk förspel som hjälper till att bli ännu mer upphetsad. Det mest intressanta är att blowjob har en positiv effekt på villkoret för en kvinna. Så, under spänning producerar det manliga könsorganet hormonet oxytocin. Det är tack vare honom att kärleksfulla par är så starka kopplade till varandra. Dessutom hjälper det i framtiden att enkelt hantera stressiga situationer. Och om du gräver djupare, visar det sig att denna typ av sex utan penetration bidrar till den framgångsrika graviditeten. Under blowjobet absorberar tjejen hennes partners partner DNA, vilket innebär att hennes kropp inte kommer att uppfatta en ung persons spermier som främmande föremål. Detta indikerar att sannolikheten för missfall och infertilitet är lika med noll.
  2. Intrabial sex . Denna sammansättning är inte lika vanlig som föregående art. Så, i detta fall är penisen klämd mellan kvinnlig kaviar, med partnern fram och tillbaka.
  3. Trihofilichesky sex . Inte mindre sofistikerad och så ovanlig är ockupationen av kärlek, där mannen med sin huvudsakliga värdighet gnider mot silkeshårigt kvinnligt hår. Det är viktigt att notera att beroende på vilken typ av tjej håret har, längden kommer partnern att ha olika känslor. Särskilt denna typ av samlag utan penetration är lämplig för kvinnor som gillar mycket nöje när någon berör sina hår.
  4. Petting . Det här är inget annat än en imitation av sex. De kan vara förlovade även i kläder. Jo ju ju tunnare dess material är desto trevligare är det att röra, ju bättre för båda duvorna. Här är det viktigaste att fokusera på att stimulera de erogena zonerna av varandra med hjälp av språket. Dessutom kan du kryssa din partners bröstvårtor med ögonfransar. Det mest intressanta är att hela kapitlen i Kamasutra ägnas åt beskrivningen av denna process. Om vi ​​pratar om djupdräkt, då båda parter, är helt nakna, smeka varandra med hjälp av tunga, bröstkörtlar. Dessutom kan du tillgripa masturbation , fellatio och cunnilingus.
  5. Mammalsex . Om du kan skryta med en stor bröststorlek, varför inte prova den här typen av kopiering, där penis pressas mellan brösten och gnider mot dem? Den mest bekväma positionen för ett sådant fall - hon knäböjer framför en partner.
  6. Gluteal petting . Bak det hemska namnet ligger den vanliga friktionen hos manens könsorgan om honskinkorna, eller snarare mellan dem. Det finns inget att göra med anal penetration. Det enda som måste tas om hand på förhand är närvaron av en flaska fett till hands.
  7. Virtuellt samarbete . Intimitet utan genomträngning på avstånd är inte bara ett sätt att vara moralsk närmare älskaren, men också en möjlighet att diversifiera förhållandet på ett speciellt sätt. Kön på telefonen, i Skype eller bara en spännande korrespondens - som kommer att hjälpa till att få en känsla av sexuell mångfald i det intima livet för båda.