Liv Tyler, Carly Kloss och andra skönheter vid ELLE Style Awards-2016

Igår i London presenterade ELLE Magazine traditionellt sina utmärkelser till de mest snygga kändisarna, kreativa designers och deras muses - briljanta modeller, som stängde modeveckan i den brittiska huvudstaden.

Ljus händelse

På den röda mattan av evenemanget, som hölls på Tate Britain Museum, Rosie Huntington-Whiteley, Lottie Moss, Carly Kloss, Bella Hadid, Jordan Dunn, Liv Tyler, Laura Whitmore, Molly King, Stella McCartney, Lana Del Rey, Lily Donaldson, Elizabeth Olsen och andra kändisar.

Läs också

ELLE Style Award-2016 laureates och deras outfits

Huvudpriset för den 19: e ceremonin och den stolta titeln "Style Icon" gavs till en amerikansk av Carly Kloss. Vid firandet, som blev hennes triumf, hade supermodellen en elegant klänning med ett svart tåg, dekorerad med en kräminsats från Stella McCartney.

Den mest inflytelserika stilfulla personen var Jordan Dunn, klädd i en flätad topp körsbärsblomma och lila kjol.

Årets designer namngavs serbiska vid födseln Roxand Ilinchich, som skapar unika bilder och kläder för hela tiden.

Framtida mor Liv Tyler, som snart ska ha ett tredje barn, förblev inte utan belöning och blev den bästa skådespelerskan i tv-projektet. Stjärnan av "Vänster bakom" publicerades i Stella McCartneys författarskap i cornfloweraftonklänningen. Förresten var couturierna också närvarande i salen.

Elizabeth Olsen i en snygg och vit vit silkesdräkt från Calvin Klein blev den bästa filmskådespelerskan. Enligt ett inflytelserikt glossier fick kunskapen om den bästa sångaren Lana Del Rey, och det bästa albumet släpptes av Jamie Smith.