Bra Ancelica

En av de mest populära brasna idag är Angelica-modellen. Denna stil av underkläder tyder på utmärkt bröststöd och en öppen hals. Formen på bh Angelica, kanske lite oförskämd. Denna bh ger en tydlig kontur, både i nackområdet och under bröstet. Kopparna är ofta förenade med ett brett elastiskt band, vilket mycket sällan kan få en liten depression. Ancelic bra remmar är belägna på de extrema linjerna mycket nära armhålorna. Således läggs betoningen i bilden med hjälp av en sådan BH på nacken och décolleté-zonen.

Vem är Angelikas bh-modell?

Rekommendationer stylister i valet av en bh Angelica bygger på det faktum att denna modell är utformad för en stor bröststorlek. Om du har ett litet bröst, kommer denna stil av underkläder inte att ge önskad effekt. Eftersom formen på Angelica BH kräver bra fixering och stöd av bröstet är det logiskt att dra slutsatsen att detta är nödvändigt för ägarna av stor storlek.

Vad är den bästa klänningen för Angelica-modellen?

Den bästa dressingen för kombinationen med en bh Angelica är kvällsklänningar . Sådana valstylister förklarar med det faktum att varje fashionista försöker att framhäva på kvällens bild alla sina bästa egenskaper. Ofta vacker klänning accentuerar kvinnans värdighet, har en djup halsring, öppna axlar eller snäva silhuetter. Och att veta att där det finns tonvikt bör det inte finnas några brister, då måste du ge bröstet den idealiska formen, även om den redan är vacker i dig. Bra Anzhelika med det kommer att klara sig bäst.

Vad borde inte bära en bh Angelica?

Modellen av bh Angelica borde inte bäras under snäva stretchiga turtlenecks, stickade klänningar och sommartröjor på remmarna. En sådan rekommendation stylister ger på grund av det faktum att under denna kläder kommer att vara för synlig linje koppar, och en smidig övergång till bröstet kommer inte. Denna typ kommer att vara smaklös och till och med vulgär.