Samtidig orgasm

Varje par förr eller senare, men drömmar om att uppnå en samtidig orgasm. För vissa har denna lust vänt sig, nästan till huvudmålet för sitt sexuella liv. Många betraktar samtidig orgasm normen i sina sexuella relationer. Det finns många myter om detta.

Låt oss överväga mer på samma sätt vad är en samtidig orgasm hos en man och en kvinna och hur det kan uppnås.

När allmänheten insåg att kvinnor såväl som män har rätt att uppleva nöjestoppet under coitus, såg myten att samtidig orgasm är en oumbärlig indikator på partnerns sexuella kompatibilitet.

Sexologer hävdar att en verklig sexuell samtidig kulmination ger största delen av nöje och tillfredsställelse för båda parter, men det borde inte vara så obligatoriskt i sexuellt liv. För att uppnå detta är det i själva verket extremt svårt.

När en man är besatt av tankar om hur man når orgasm samtidigt, kommer många kvinnor att vara noll, men efterlikna orgasm, anpassa sig till en partner. Och detta kan provocera onödig uppmärksamhet att älska, som psykologiskt blockerar en kvinna, utan att ge henne möjlighet att fullt ut njuta av de mottagna känslorna.

Ett lika viktigt lustproblem som riktas mot hur man samtidigt upplever orgasm är ett överflöd av altruistiskt beteende som förstör förhållandena. En av partnerna rationaliserar förhållandet mycket, men det måste uppleva dem, njuta av det. Kan förorsaka olika sexuella dysfunktioner överdriven ångest för en annans sällskapas välbefinnande.

Hur kan jag få en orgasm samtidigt?

För att samtidigt uppleva en orgasm, skynda inte till förspelet. Under det pausar du. Fokusera inte bara på en sak under ett sexuellt förhållande. Om en man känner till orgasmens närvaro, behöver han sänka skrotan. Välj en pose för orgasm. Fokusera på kroppens olika delar. Det viktigaste i denna position är att använda klitoris och mannen måste smeka kvinnans bröst. Missionärpositionen garanterar inte uppnåendet av det önskade klimaxet.

Om partnern känner att partnern är redo för orgasm kan han stärka chockerna och anpassa sig till kvinnan.

En kvinna kommer att kunna styra hennes orgasm om hon bryr sig om sina erogena zoner. Partnern ska lyssna på dina önskemål.

Så, varje par kan uppleva en samtidig orgasm. För detta är det nödvändigt att lära känna varandra bättre i sexuella relationer, lyssna på varandras önskningar.