Hur man lagar fläskkotletter

Fläsk är en av de favorit köttprodukterna, som dessutom är den främsta leverantören av proteiner till vår kropp. Dessutom absorberas fläskkött mycket snabbt och lätt att förbereda. Tja, vad kan vara mer utsökt än saftigt fläskkött med en sallad av färska grönsaker till middag?

Hur stekar du koteletter från fläsk?

Innan du börjar laga fläskkotletter måste du behärska huvudregeln: fläsk ska stekas i en uppvärmd stekpanna. Oljan ska vara tillräcklig, annars kommer all saft att strömma ut, och din hacka blir hård och torr. När det gäller frågan, hur många stekpinnar, så är den perfekta tiden för stekning 7 minuter på vardera sidan.

Fläskkotletter med tomater

ingredienser:

beredning

Slice Pork Chops tjocklek på 1,5 cm, slå sedan av med en hammare. Häll olja på pannan och låt den värma, sätt sedan koteletterna. Stek på varje sida i 7-8 minuter, utan att glömma salt och peppar. Skär löv och tomater i cirklar. Skär koteletterna i kanten och lägg sedan toast och tomater för att steka. Tillsätt paprika, salt, peppar och blanda allt. Koka i ca 15 minuter. Lägg koteletterna på en tallrik och topp med sås från en tomat.

Fläskkotletter med ost

Du har nog hört talas om att laga kött på franska mer än en gång. Utan tvekan låter det vackert och presenterar omedelbart det mest komplicerade receptet med otänkbara ingredienser. Faktum är att det bara är ett recept på fläskkotletter, som traditionellt kokas med ost. Så du kan också överraska dina vänner och släktingar genom att förbereda denna läckra maträtt.

ingredienser:

beredning

Tvätta köttet, torka och skär i lika delar. Slå med en kökshammare. Varje bit salt med salt och peppar, stek i en panna tills det är guldbrunt. Morötter rista på en liten rivare och steka lök i finhackade lökar. Gnid osten på en stor rivare och skär tomaterna i skivor. Sätt koteletterna på en bakplåt, oljad, topp med morötter och lök, tomater och riven ost. Baka i ugnen i 20 minuter vid en temperatur på 180 grader. Innan du serverar kan du sprinkla maträtten med hackad dill.

Fläskkotelett med svamp

ingredienser:

beredning

Gnugga fläskfiléen med peppar och salt. Stek fläskköttet i olivolja tills det är guldbrunt. Lägg sedan åt sidan, men att köttet inte svalnar. I samma pan, lägg till finhackade lök, timjan och svamp med lobules. Stek över medium värme i 8-10 minuter. Lägg sedan till buljong och vin. Koka i ytterligare 5-7 minuter. Stärkelse späds i 1 tesked vatten och tillsätt till svampsås, omrör hela tiden. Koka i ytterligare 5 minuter, så sova sås fläskkoteletterna. När du serverar kan du ströja med hackade gröna.

Recept för kotletter från fläskuppsättning. Och varje i sin egen välsmakande. Du behöver bara lite fantasi och du kan skapa ditt eget kulinariska mästerverk. Och vem vet, kanske kommer det att vara det receptet på fläskkotletter som blir din familjen maträtt och kommer att skickas ner från generation till generation.