Hur man gör en lavash roll?

Förrätten i form av lavashrullar ökar snabbt popularitet bland konsumenterna. Den fantastiska smaken, originaliteten och ovanligheten i maträtten bidrar utan tvekan till detta.

Roller av pitabröd kan kokas med olika fyllningar. Idag erbjuder vi ett mellanmål med svamp i ugnen och berättar om förberedelsen av en kallrull med röd fisk, grön och smält ost.

Lavash rulla med svamp, ost och gröna i ugnen

ingredienser:

beredning

För att tillaga snacks från lavash enligt detta recept, skölja och slipa svampen, lägg dem i en stekpanna med solros utan smak och stek i 12-15 minuter, krydda med salt och slipad svartpeppar i slutet.

Under denna tid maler vi också färska gröna, efter att ha sköljt det och torkat det från fukt och hård ost bearbetas på en stor rivare.

Efter beredskapen av alla komponenter fortsätter vi till valsens design. Vi plockar ut pitabrödet på bordet, lägger ut hälften av svampen, ost och gröna på den, sprider den över ytan, lite kort från kanten och stänger av tätt med rullar. Vi gör samma sätt med den andra lavash. Nu lägger vi stekpannorna på en bageri eller i en bageri, smörj dem med ett slagen ägg och majonnäs på toppen och skicka dem i tio minuter till en het ugn. Temperaturen vid denna tid hålls vid 200 grader.

Lavashrull med röd fisk, örter och smält ost

ingredienser:

beredning

Vi fäller ut den tunna lavashen på bordet och sprider den generöst över hela ytan med smält ost. nu tvättas, torkas och melenko hackade färska gröna och pritrushivaem det jämnt mellanmål. Vi lägger också ut krossade eller hela salladsblad. Glöm inte att tvätta och torka dem också. Skär sedan fiskfiléerna med tunna skivor och sprida dem över hela ytan med ett kontinuerligt skikt. Vi vika nu produkten med rullar, upprepa samma åtgärder med den andra lavashen och placera korgarna i kylskåpet i några timmar för att suga. Skär rullarna i bitar om tre till fyra centimeter breda, sprid ut på en bred tallrik, dekorera med kvistar av gröna och salladsplattor och servera till bordet.