Hur lagar man kondenserad mjölk utan burk?

Det finns inget lättare och enklare än att koka kondenserad mjölk direkt i burken. Men det händer att delikatessen säljs i ett utkast. Tro mig, det här är inte en anledning till sorg, och det finns också en väg ut. Du kan få en utsökt kokad kondenserad mjölk och utan burk, och hur ska vi berätta för dig nu.

Hur man lagar kondenserad mjölk utan burk på spisen?

Så vi behöver en liten aluminiumspanna. Häll den kondenserade mjölken in i den och sätt disken på en liten eld. Vi tar innehållet till koka, glöm inte att ständigt rörma massan med en träsked. Därefter minska värmen och koka den kondenserade mjölken till önskad densitet och färg. Kom ihåg att om du inte blandar behandlaren, kommer det inte bara att brinna, utan också bilda en hård skorpa på väggarna.

Hur man lagar kondenserad mjölk utan burk i mikrovågsugnen?

Vi tar 2 rätter: i en stor skål, häll lite vatten och sätt skålen på toppen. Häll den kondenserade mjölken in i den och sätt konstruktionen i mikrovågsugnen. Stäng enheten med ett lock, sätt ut maximal effekt och koka i 5 minuter. Därefter blandas den kondenserade mjölken och skickas i ytterligare 5 minuter i mikrovågsugnen. Upprepa dessa åtgärder tills den läckerheten når önskad densitet. Därefter sprider vi den kokta kondenserade mjölken i en ren burk och serverar den till ett bord med en ny loaf eller kex .

Hur man lagar kondenserad mjölk utan burk i multivarket?

I koppen av multivarka häll ut den vanliga kondenserade mjölken, välj programmet "Bakning" och laga i 15 minuter utan att stänga enheten med ett lock. Under denna tid rör vi flera gånger om delikatessen, så att den inte brinner och inte håller sig fast vid diskens väggar. Vi lägger kokad kondenserad mjölk på en tallrik och serverar den till en tefest eller smör den med svampkakor och bildar en utsökt hemlagad tårta.

Hur man gör en kokad kondenserad mjölk utan burk?

Och äntligen erbjuder vi dig ett annat intressant och enkelt sätt att förbereda kokad kondenserad mjölk utan burk. Det är att svetsa en delikatess i ugnen. Metoden är verkligen lång, men det ger dig inga problem alls. Så hälls den kondenserade mjölken i en lerkruka och täckes med ett litet lock. I botten av ugnen satt en stor skål fylld med vatten. När det värms upp, kommer det att ge ånga och mjölken brinner inte. På gallret lägger vi grytan, stänger dörren och vägde den kondenserade mjölken i ca 3 timmar. Viktigast, glöm inte att lägga till vatten till bottenbehållaren om det behövs.