Figurerade kakor

Ibland vill du överraska dina barn med något ovanligt, originalt och gott. Vi uppmärksammar recepten för att förbereda lockiga kakor. De kommer inte bara att tycka om ditt barn utåt, men de kommer säkert att vara efter hans tycke.

Recept för kakor med kortkaka

ingredienser:

beredning

Margarin är lite uppvärmd och gnidas noggrant med två sorters socker. Tillsätt sedan ägget och blanda. Bakpulver blandas med mjöl och hälls i margarin och ägg. Vi knådar degen och lägger den på i 15 minuter i frysen. Ta sedan ut degen, rulla ut den i en pannkaka med en tjocklek av ca 5 mm och använd olika former för att klippa figurer. Vi täcker bakplåten med bakpapper, eller smörj den med olja. Vi spridda figurerad pechenyushki från en sanddeig och vi lade dem i en förvärmd till 180 graders ugn i 10-15 minuter.

Curd curly cookies

ingredienser:

beredning

Margarin tas ut ur kylskåpet i förväg och lämnar ett tag vid rumstemperatur, så att det blir mjukt. Ägget är slagen med socker och blandas sedan med margarin. Tillsätt den mjuka ostmassa, häll det siktade mjölet, lägg den läckta sodavatten och ät den mjuka degen. Ugnen värms till en temperatur på 180 grader. Från degen skiljer vi en liten bit, rulla ut den på ett mjölhällt bord i ett tunt skikt och skär ut kakorna med formar. Vi överför siffrorna på en smurt bakplåt och lägg i en varm ugn. Tiden för att baka välsmakande lockiga kakor bestäms oberoende, beroende på önskat resultat och kraften i ugnen.

Figurerade kakor i en multivark

ingredienser:

beredning

Vi gnuggar smöret med stallost tills homogenitet. Tillsätt vanillin och bakpulver, blandat med mjöl. Vi knådar degen, rulla den i ett lager och skär sedan ut formerna med figurer. Doppa kakorna i socker och sätt i en smurt kopp av multivark. Vi väljer bakningsläget och tiden är 25 minuter.

Figurerad puff konditorivaror

ingredienser:

beredning

Så sätt på ugnen och värma upp till 200 grader. På det mjölhällda bordet rullar vi ut blötadekoret och skär ut olika former från formarna. Lägg sedan dem på ett bakplåt, tryck försiktigt degen i mitten, för att få ett litet spår och sätt in lite jordgubbssylt. Vi lägger kakor i ugnen och baka till guldbrun i 10 minuter.

Receptet på en julkaka

ingredienser:

beredning

Ägg gnids med socker, tillsätt mjukat smör, sätt soda, ättika, salt och kakao slakad. Häll sedan ut den nödvändiga mängden mjöl och knä en styv elastisk deg. Rulla sedan in det i ett lager 5 mm tjockt, skär ut figurerna. Vi lägger olja på pannan, eller strö mjöl och sprida på oss våra figurer från degen. Baka kakorna vid 200 grader i 10-15 minuter. Vi dekorerar den färdiga delikatessen med smält vit choklad och serveras till bordet. Du kan också göra små hål i julkakorna , passera kroken och häng bakningen på julgranen.