Regler för beteende i poolen

Simning är inte bara en sport, utan också ett bra sätt att koppla av och hålla kroppen i form. Om det inte finns möjlighet att simma i öppna reservoarer, är det en idealisk ersättning för dem en pool. Men innan du köper en prenumeration måste du lära dig de grundläggande reglerna för beteende i poolen.

Innan det första besöket bör du lära dig reglerna för att använda poolen, vilket bör följas hela tiden. När du förbereder dig för att bada, bör du komma ihåg att den sista måltiden ska vara minst 40-50 minuter innan du går till poolen. Se också till att du har tagit alla nödvändiga saker som överensstämmer med reglerna för att vara i poolen, nämligen:

Dessutom bör säkerhetsreglerna i poolen beaktas. Om du inte vet hur du ska simma, måste du informera träningsutbildaren som kommer att ge dig speciell badutrustning eller personlig hjälp i träning. I alla regler för simning i poolen Det är indikerat att du inte kan komma till drunkhetsutbildning, inte heller bör du ta pauser för måltider under sessionen, vilket kan påverka din hälsa, men också siffran, negativt.

Sanitära regler för poolen

I simklasserna måste även sanitetsreglerna för simbassängen följas. För det första, för att kunna besöka poolen är det nödvändigt att presentera doktorns slutsats att du har genomfört en fullständig läkarundersökning och inte har kontraindikationer av hälsoskäl för att simma. För det andra är det nödvändigt att följa de grundläggande hygienreglerna - var noga med att ta en dusch före och efter bad och använd inte krämer och starka aromatiska ämnen.

Att följa de grundläggande reglerna för beteende i poolen, kommer dina simningsklasser inte bara att gynna hälsan, men kommer också att medföra glädje.