Hur imponerar intervjun?

Undrar hur du gör ett första intryck och förbereder dig för ett förtjusande möte, du har förmodligen redan förberett ett par av dina pliktfraser och försöker att stämma mentalt till en mer självsäker ton. Men utan psykologiska subtiliteter är det osannolikt att du klarar av det. Därför, innan du passerar tröskeln till ditt hem, lyssna på några praktiska tips.

Gör ett bra intryck på arbetsgivaren

En potentiell arbetsgivare ser dig för första gången i en intervju. För honom är din inre värld (som naturligtvis är rik och värdig respekt), hemlig, för att veta vilken, under de givna omständigheterna, det finns ingen tid. Därför är det mycket viktigt att "presentera" ditt utseende i rätt bild. Du vill göra ett intryck av en affärsman och en seriös person, eller hur? Så observera följande regler:

Hur imponerar du på en samtalspartner?

Det är viktigt inte bara vad du säger, men också hur du gör det. Icke-verbal kommunikation är viktigare än ord. Faktum i vilken position du sitter framför samtalet, dina gester, ansiktsuttryck - allt detta fångas av vårt omedvetna. Känslor är mycket viktiga. Om du är obekväm med dig, var då redo att bli vägrat. För att undvika detta, fortsätt enligt följande:

Var intressant för dig själv, då kommer andra att vara glada att kommunicera med dig.