Garnera för kött

Beroende på kakao kötträtten du kommer att laga mat, bör du välja och garnera till det dessutom. De recept som vi kommer att prata om i denna artikel är nästan universella, det vill säga för en biff av marmorbiff och för kotletter passar de perfekt, det förblir för litet - att uppskatta kostnader och komplexitet för varje enskild maträtt och välja det bästa alternativet för dig själv.

Receptet på en grönsaksgarnering för kött

ingredienser:

beredning

Bönor blancheras i saltat vatten i 10 minuter, efter att ha dusats med kallt vatten. Klipp tomater i halvor. Vi smälter smöret och blandar det med socker, salt, peppar, hackad vitlök och basilika. Vi lägger bitar av tomat i doftande olja och lagar dem tills de mjukas. Blanda tomater med bönor. Vi serverar garnering till köttet av aromatiska grönsaker i en het form.

Läckra garnering från potatis till kött

ingredienser:

beredning

Mina potatisar, skur i kvarts och häll olja. Vi bakar knölarna vid 180 grader 25 minuter.

Lök skärs i tunna ringar och stek i en panna tills mjuk, tillsätt hackad vitlök. Blanda ättika, senap , salt och peppar i en skål. Tillsätt lökarna på dressingen och vattna potatiserna. Servera garnera, strö med hackade gröna lök.

Ris för garnering till kött

Det finns ett stort utbud av risgarneringar för kött och ett litet antal av dem kan kallas verkligen universellt. Vi har valt ett recept som de flesta vill ha, om inte någon av läsarna. Delikat krämigt ris med ostskorpa. Aptitretande?

ingredienser:

beredning

Smör i grön och lök tills det är mjukt. I slutet av matlagningen, tillsätt vitlök, salt och peppar. Vi somnar till grönsakerna och blandar ris för att göra kornen täckta med olja. Fyll ris med buljong och grädde, koka upp det. Koka riset, rör om, sätt sedan till den revade osten och skift innehållet i pannan i en bageri. På toppen skrynk ris med rester av ost och baka skålen vid 180 grader tills fuktigheten avdunstar helt och en rostig ostskorpa visas (15-20 minuter). Vi serverar den ursprungliga garneringen till köttet direkt efter bakning.

Pumpa på garnering till kött

Inte en väldigt komplicerad men mycket smaklig garnering för kött som du kan laga med en enkel pumpa.

ingredienser:

beredning

Gourd min pumpa, skal och frö, och skära sedan i kuber.

Häll oljan i stekpannan och steka pumpa skivorna tillsammans med vitlöket tills pumpan blir gyllene (ca 4-5 minuter). Därefter hälls skålen med vitt vin och tillsätt socker, blanda, minska eld och ge sirapen häll i 5-7 minuter. Lägg nu löv av rosmarin, rör om och fortsätt matlagning i 7-8 minuter.

Som ett resultat kommer vi att få ruddy och söta pumpa skivor som perfekt kompletterar de akuta köttfärgerna. Få en festlig garnering för kött.