Fort King George


På ön Trinidad och Tobago är bland de fantastiska stränderna en fantastisk attraktion - Fort King George, som byggdes 1777. Det byggdes av britterna, som sedan regerade på ön. Men efter fyra år gick makten till fransmännen, därför blev de fortet, vilket hade en liten inverkan på arkitekturen.

För 33 år erövrades ön flera gånger, så King George Fort var alltid efterfrågan. Men när 1814 de franska äntligen erövrade fästet, vilket innebär att de återigen tog i besittning av ön, blev tiderna lugnare, och redan i 1856 användes inte kung George som avsedd - det fanns ett fängelse och ett sjukhus. Och 1926 byggdes en reservoar, och i 32 år - en fyr, som fortfarande arbetar. Fästningskomplexet, som består av flera byggnader, används nu för turiständamål.

Vad ska du se?

Förutom det faktum att fortets arkitektur är av stort intresse, är King George själv ett historiskt värde, så det bestämdes att man placerar Nationalmuseet i det. Det presenterar republikens mest värdefulla utställningar. Denna plats är värt att besöka för dem som vill lära sig djupt och intressant historia av fortet, och också att se med egna ögon artefakter som berättar om tiderna med engelskspråkiga, spanjorerna och fransmänens tider och slavhandelns dystra tid.

Fort King George har en stor park, som ligger från utsidan. Parken är en underbar bonus för turister som besöker museet - vackra träd och buskar, fantastiska blommor kommer att erövra varje skönhetskännare och försiktiga stigar leder dig till de mest intressanta platserna.

Hur kommer man dit?

Fortet ligger på Tobago på 84 Fort Street, bredvid Scarborough Regional Hospital. Du måste komma till Main Street, sedan svänga till slingrande Fort Street och korsa gatorna i Makey Hill Street och Park Street, så du kommer att vara nära slottet.