Köttsouffel - 6 bästa recept för en ömt kötträtt

Köttsouffel är en idealisk maträtt för hälsosam kost och barnmat. Den balanserade kompositionen och korrekt värmebehandling utan överskjutande fett och karcinogener kommer endast att gynna kroppen, vilket bidrar till måttlig mättnad utan tyngdkraften för magen och eventuella negativa konsekvenser.

Hur man lagar kött soufflé

För dem som inte vet hur man lagar en soffelsoppa hemma blir det intressant att börja med de grundläggande stadierna att skapa en maträtt, som ofta används i alla dess variationer och recept:

 1. Köttstycken kokas initialt för ett par eller i en behållare med vatten tills det är mjukt.
 2. Produkten males med lämpliga köksapparater och blandas med bindemedelskomponenterna och de som reglerar smakens smak.
 3. Den resulterande blandningen utsattes för torr värmebehandling i en ugn och kyldes, vilket gav den önskade smaken av en kött-soufflé.

Köttsoufflé - recept

Kött Soufflé i ugnen, vars recept anges nedan motsvarar den klassiska variationen av skålen. Harmonisk kombination av köttkomponenten med grädde, mjölk och ägg är inte förbjudet att komplettera med grönsaker, kryddor och grön på begäran.

ingredienser:

beredning

 1. Den beredda massan skärs i små portioner och kokas för ett par eller i vatten tills det är klart.
 2. Placera skivor i en skål med en mixer och krossa, tillsätt i processen mjölk, grädde, äggulor, salt och peppar.
 3. Proteiner förvandlas till skum och lägger försiktigt in i skålen.
 4. Överför massan till en oljad form och baka en kökssouffel 25 minuter vid 200 grader.

Köttsouffle - recept för barn

Förvånansvärt ömt och storslagen köttsouffel som i en dagis , det recept som många moderna mumier drömmer om att hitta, med syfte att foder med en delikatess från barndomen och barnet, är det faktiskt förberedd helt enkelt. Ofta används kalvkött som grunden för skålen, men du kan ta en kanin eller kalkonfilé, vilket kommer att påverka smaken, men det kommer inte att förstöra det.

ingredienser:

beredning

 1. Den kokta skinkan av kalvkött är genomborrad i en blandare, tillsätter buljong, salt, smör, mjöl och äggulor i processen.
 2. Rör in de piskade vita innan skummet och sprid massan försiktigt och försiktigt in i den oljade behållaren.
 3. Skicka barnköttsouffeln till bakning i en halvtimme i en uppvärmd ugn till 190 grader.

Köttsouffel med malet kött - recept

Ingen blandare, och du vet inte hur man gör en köttsoufflé utan sitt deltagande? Följande recept hjälper till att klara uppgiften. På grundval av mat i detta fall tas hakat kött, vilket något förändrar skålens struktur, men förenklar och förhöjer processen för förberedelserna avsevärt. Förbered dig självfundigt av en länd utan ben, vrid det i köttkvarn.

ingredienser:

beredning

 1. Massan vrids tre gånger genom köttkvarn.
 2. Tillsätt yolk, gräddfil, muskotsmör, smör, podsalivayut, smaksatt med muskotnöt och, om möjligt, paprika.
 3. Torka blandningen med en mixer eller vispa, varefter de vispadna bladen slås separat tills de är täta.
 4. Fyll den resulterande blandningen med oljad överdådig generös form och skicka protokollen för trettio till en uppvärmd till 195 graders ugn.

Köttsoufflé från nötkött

Enkelt och lätt att laga köttsoufflé med ägg innehåller ett minimum av ytterligare ingredienser, men det är överraskande rik och doftande. Du kan helt enkelt vrida basen av skålen flera gånger genom köttkvarn, men för en skyndsam skönhet är det bäst att använda en mixer och piska ingredienserna noggrant. Lök kommer att tillföra extra juiciness och piquancy till skålen, men överstiger inte det rekommenderade beloppet, för att inte bryta mjuk smak av maten.

ingredienser:

beredning

 1. Nötkött är beredda och slipat med lökar på alla tillgängliga sätt.
 2. Tillsätt äggulor med salt och kryddor, slipa och knä försiktigt med en sked före piskad tills ett tjockt skum av protein.
 3. Placera köttsouffléens bas i oljad form och koka vid 185 grader i fyrtiofem minuter.

Köttsoufflé från kycklingrecept

Köttsouffléen med grönsaker eller stugaost är maximalt användbar och samtidigt utsökt smaklig, särskilt om du grundar kycklingfilé eller kalkon kött. Den basversion som föreslås nedan kan modifieras genom att olika typer av bas och ytterligare ingredienser varieras, och du lägger till andra efter smak och smakar dem med ytterligare kryddor.

ingredienser:

beredning

 1. Kycklingkött slipas flera gånger i köttkvarn eller genomborrats i en mixer tillsammans med keso, äggulor.
 2. Saltmassa, peppar, smaksmakningar, lägg skivor mjuk olja, häll i mango, häll i grädde och gnid det noggrant.
 3. Slutligen introduceras ett proteintjockt skum, försöker bevara sin prakt och rör försiktigt omkastningen med en sked eller spatel.
 4. Det är bara att lägga botten av skålen i en oljig och sprinklad form, strö över ytan med ostflis och baka en köttsouffel vid 185 grader i fyrtiofem minuter.

Köttsoufflé i multivariaten

Om det inte finns någon önskan att baka en kökssouffel i ugnen, är receptet i multivark ett utmärkt alternativ. Och med "Baking" -läget kan du få samma smak av delikatess som vid klassisk bakning. Dessutom kan enheten användas för att uppnå den största kostvariationen av maten genom att para den i motsvarande program.

Soufflé kött steamed

Vidare om hur man korrekt förbereder en kött-soufflé i en ångfartygs behållare. Köttet kan tas någon form, men mer användbar mat är gjord av kanin, kalkon, kyckling och kalvkött. Grönsakerna som läggs till basen gör skålen mer ömma och enklare, vilket minskar kaloriinnehållet, och användningen av grönska och kryddor kommer att lägga till en extra piquancy. Om behandlingen är avsedd för barnet eller näring i sjukdomar i matsmältningsorganet, bör användningen av peppar och akuta ingredienser undvikas.

ingredienser:

beredning

 1. Råfilet eller marmelad stansas i en mixer tillsammans med en skalad morot.
 2. I den resulterande mushen, lägg äggulor, semolina, häll i mjölk, kasta krämigt mjukt smör, salt, kryddor och gröna och vispa igen.
 3. Blanda försiktigt proteinskummet och överför blandningen till de portionerade oljerade formen.
 4. Förbered en köttsouffel för ett par på grillen av enheten i trettio minuter, välj lämpligt läge.