Mask för hår med senap och honung

Senap och honung innehåller ett komplex av aktiva substanser som har en positiv effekt på människokroppen. En mask för hår med senap och honung hjälper till att återställa skadat hår och stärker tillväxten av lockar. Men en väldigt användbar hårmask görs bäst av torr senap och honung, eftersom den färdiga senap kan innehålla ingredienser som är värdelösa eller till och med skadliga för hårbotten. Vi erbjuder de mest effektiva maskerna baserade på torr senap och honung.

Recept av masker med honung och senap

Vi vill varna: om du vill göra en väldigt användbar hårmask, lägg till produkter som mjukgör de brinnande egenskaperna hos senap. Det kan vara:

Wellness mask

ingredienser:

Beredning och applicering

Älskling att lösa upp och ta ner med senap. Tillsätt alkaliskt mineralvatten. Creamy komposition smörjer hår och hårbotten. Täck huvudet med en varm handduk. Det är önskvärt att hålla kompositionen i 30 minuter.

Nourishing hårmask med ägg, senap, honung

ingredienser:

Beredning och applicering

Ingredienser maskera för att blanda, häll 1/5 kopp vatten. Blanda blandningen med en träsked tills den är jämn. Produkten appliceras på håret och hårbotten. Håret är täckt med en film och insvept i en handduk. Tvätta masken med vatten och mildt rengöringsmedel efter 25 minuter.

Mask för försvagat hår

ingredienser:

Beredning och applicering

Blanda noga med ingredienserna. Du kan hälla 3-4 droppar aromatisk olja, bäst av allt rosmarin . Blandningen fördelas längs hårets längd. Huvudet är täckt med polyeten och en turban från en handduk. Masken hålls i 1 timme.