Fisksoppa i multivariaten

Man tror att fisken bör vara närvarande på bordet oftare än kött. Faktum är att det lättare absorberas av kroppen och innehåller många användbara ämnen. Och vi måste använda de första disken oftare så att kroppen fungerar ordentligt. Så i denna artikel kommer vi att prata om en extremt användbar maträtt - fisksoppa. Och vi erbjuder det till dig i en multivariat. Då blir det ännu mer användbart, smakligare och mer doftande. Ja, och förbered det snabbt och enkelt. Flera intressanta recept väntar på dig nedan.

Recept för fisksoppa i multivariaten

ingredienser:

beredning

Skalad potatis skuren i kuber, hugga löken och morötter gnider på en stor rivare. Skär fisken i små bitar av medelstorlek. Alla ingredienserna är staplade i en panna av en multivark och tillsätt vatten. Välj "Soup" -läget och tillagningstiden - 1 timme. Efter ljudsignalen är förberedelsen av fisksoppa i multivarketten klar. Om så behövs, lägg sedan salt till smak och häll ut krossade gröna dill och persilja.

Fisksoppa i multi-bar "Panasonic"

ingredienser:

beredning

Lök skuren i små kuber och morötter tre på en rivare. Vi väljer "Baking" -läget, sprida löken i en pan av multivarken och steka den i 5 minuter, sprid sedan morötterna och stek i ytterligare 5 minuter. Skär sedan potatiserna och sprida den i multivarket. Smältostsirap på en stor rivare och skär fisken i bitar. Vi lägger allt i multivarken, häll i 1,5 liter vatten, välj "Steam cooking" -läget, tid - 10 minuter och tryck på "Start" -knappen. Efter att soppan har kokt, välj "Quenching" -läget och tillagningstiden är 60 minuter. Färdig soppa som ströks med örter och serveras till bordet.

Framställning av fisksoppa i en multivariat

ingredienser:

beredning

Häll lite vegetabilisk olja (ca 20 ml) i koppen och lök i lök och morötter i "Baking" -läget i 10 minuter. Läcka sedan potatisarna, laxskivor, salt, kryddor. Allt detta för att påskynda matlagningsprocessen, häll kokande vatten och välj "Quenching" -läget och tiden är 1 timme. 10 minuter före utgången av matlagningen, stänk soppan med hackad grön lök och dill. Den läckra laxsoppa i multivaretten är klar för användning!

Fisksoppa i multivarket "Polaris"

ingredienser:

beredning

Vi kapar den tvättade fiskfilédelen för bit. Dill finhackad. Äggulor males med gräddfil till en homogen massa, och proteinerna finhackas. I multivarkern väljer "Hot" -läget, smälta smöret, steka det i 4 minuter dill, lägg sedan till 1 matsked mjöl och blanda noggrant. Häll nu gradvis i fiskbuljong. Vi lägger ut bitar fisk, äggulor med gräddfil och ekorrar. Solim att smaka. Stäng locket på multiväxlaren, välj "Steam cooking" -läget och tillagningstiden är 30 minuter. Därefter är soppan klar för användning.