Drops of Morozov - hur man förbereder och korrekt applicerar medicinen?

Överdrivenhet och trötthet har en negativ inverkan på sömn och humör. Sedativ hjälper till att hantera stress. I vanliga fall rekommenderas att använda naturliga läkemedel baserade på örter, till exempel Morozovs lösning. Det är ett mildt lugnande medel, med ett minimum av biverkningar och kontraindikationer.

Drops of Morozov - komposition

Officiellt beskrivet läkemedel förbereds i apotek och ges endast på råd av en läkare. Detta beror på en ingrediens som innehåller Morozovs tinktur, kompositionen innehåller Dimedrol. Det ges uteslutet på recept på grund av narkotisk effekt (vid användning i stora doser). Full sammansättning av Morozov droppar:

Ingredienser av läkemedlet påverkar inte intensiteten hos processer i hjärnbarken, så de intellektuella förmågorna och reaktionshastigheten förändras inte. Den farmakologiska funktionen för varje komponent innefattar:

Droppar av Morozov - indikationer för användning

Alla komponenter i läkemedlet har individuellt lugnande egenskaper, lugnar nervsystemet, normaliserar sömn och minskar blodtrycket. Droppar av Morozov karaktäriseras av liknande egenskaper. På grund av de aktiva beståndsdelarnas gemensamma verkan, blir deras effekter förbättrade och mer uttalade. Droppar av Morozov-avläsningar är följande:

Droppar av Morozov - biverkningar

Det presenterade agenset är baserat på växtkomponenter, så det tolereras väl. Fall av Morozov-biverkningar är extremt sällsynta, främst när den rekommenderade dosen överskrids, inkluderar de:

Droppar av Morozov - kontraindikationer

De flesta ingredienserna i lösningen i fråga har praktiskt taget inga kontraindikationer. Morozov-tinktur prepareras ofta hemma och innehåller inte difenhydramin, så det är godkänt för användning även av personer som inte kan använda detta läkemedel. Den enda strikta kontraindikationen för medicinen är intoleransen hos någon del av läkemedlet, inklusive etylalkohol. Med försiktighet är Morozov-droppar förskrivna till gravida och ammande kvinnor, det är bättre att konsultera en terapeut på förhand. Barn under 14 år är oönskade för att ge en lösning.

Hur får man Morozov att dölja hemma?

Naturliga lugnande medel kan göras på egen hand, det tar bara 5 minuter och kommer att bli väldigt billigt. Det enda som skiljer apoteket och hemdroppar Morozov - receptet i det andra fallet innehåller inte difenhydramin. Detta påverkar inte läkemedlets lugnande egenskaper, det verkar bara lite långsammare och mjukare. Det första alternativet, hur man förbereder en droppe Morozov, anses vara enkel, du måste blanda 25 ml av följande tinkturer:

Det andra sättet, hur man gör Morozovs droppar hemma, innehåller en extra ingrediens - en tinktur av en avvikande pion. Det är ett gott lugnande läkemedel, vilket hjälper till att bli av med sömnlöshet. I detta fall varierar proportionerna av tinkturer:

Droppar av Morozov - ansökan

Med tanke på innehållet av etylalkohol i denna medicinering, rekommenderas att ta det efter en måltid eller ett lätt mellanmål. Innan du dricker Morozov droppar, måste du späda dem med rent kokt vatten vid rumstemperatur. Standardproportioner - 50 ml vätska för varje 20-25 droppar av läkemedlet. Om lösningen tas för första gången är det bättre att använda minsta mängd läkemedel för att kontrollera kroppens tolerans och respons till lösningskomponenterna.

Droppar av Morozov - dosering

En enstaka dos av läkemedlet beror på syftet med behandlingen. Det dagliga antalet mottagningar är 1-3 gånger. Droppar av Morozov - hur många droppar du ska dricka:

Hur länge kan du ta Morozov droppar?

Även helt naturliga läkemedel kan inte användas hela tiden, detta kan leda till allergiska reaktioner och beroende av de aktiva substanserna. Droppar (blandning) av Morozov rekommenderas att dricka högst 2 veckor i rad. Efter behandlingen ska en lång paus göras ca 1,5-2 månader. Innan du tar Morozov droppar igen är det lämpligt att rådgöra med en läkare. Om det finns behov av en konstant användning av lugnande medel, är det bättre att välja ett mer potent botemedel.

Droppar av Morozov - analog

Alternativt kan vilken som helst av komponenterna i den beskrivna lösningen användas separat. Dessutom är Morozovs infusion lätt ersatt av andra växtbaserade läkemedel med lugnande och hypnotisk effekt: