Behandling med gurkmeja

Bekräftat faktum - behandlingen med gurkmeja hjälper till att bli av med hjärt-kärlsjukdomar, i synnerhet från högt blodtryck. Dessutom är det östra kryddan användbart i sjukdomar i mag-tarmkanalen, diabetes, Alzheimers sjukdom. Sedan antiken har kvinnor återhämtat gurkmeja störd menstruationscykel. Tänk på effekten av gurkmeja på allergier och leverdysfunktion.

Hur man tar gurkmeja för leverbehandling?

En av de användbara egenskaperna hos kryddor är elimineringen av toxiner. Därför används det ofta för att rena levern. Det enklaste sättet är att lägga till växtpulver till mat och dryck. Det räcker att spruta en nypa gurkmeja, 0,5 gram, för att stimulera organets funktionalitet och följaktligen att påskynda uttagningen av toxiner.

Men om det finns stenar i gallblåsan bör du inte missbruka krydda. Gurkmeja tonar det här orgelets väggar och kan orsaka att stenen går ut i gallgången. Om det inte finns kolelithiasis kan du använda krydda utan rädsla. Dess regelbundna användning accelererar regenerering av leverceller.

Behandling av gurkemejerallergi

Man tror att detta krydda kan orsaka allergier. Men med hennes hjälp kan du bli av med sådana allergiska sjukdomar, som bronkial astma och urtikaria. Som i föregående fall rekommenderas att det används som tillsats till disk.

Om det behövs, minska risken för astmatisk attack, du kan utföra behandling med gurkmeja, med ett enkelt recept. Det bör hållas i kylskåpet för en pasta av gurkmeja.

Receptet på pasta

ingredienser:

beredning

Blanda ingredienserna noggrant i en glasbehållare. Massan måste värmas upp. För att göra detta placeras kärlet på ett vattenbad och upphettas i 10 minuter under omrörning ibland. Klar blandning kan lagras inte längre än en månad i kylskåpet.

För att förbereda ett botemedel mot astma kan du behöva en annan metod.

Receptbelagda läkemedel

ingredienser:

Förberedelse och användning

Produkterna är blandade och berusade på morgonen. Användningen av gurkmeja för behandling av allergier visas i 40 dagar. Du kan göra drycken smakigare om du lägger till en sked full av honung och vegetabilisk olja. Det är bättre att ta detta läkemedel på natten.

Gurkmeja är en fantastisk krydda som kan rädda en person från många patologier. Ny forskning visar att en positiv effekt uppnås även vid behandling av gurkmejscancer.