Snabb och effektiv folkmedicin för förstoppning

Många är bekanta med begreppet förträngning, såsom förstoppning. Vanligtvis uppstår denna sjukdom på grund av en konstant undernäring och liten fysisk aktivitet. Frågan kommer troligen sig att lösas om man ska ändra en ransättning och öka den dagliga rörligheten. När det inte finns någon tid alls krävs snabba och effektiva folkmedicinska åtgärder för förstoppning.

Receptet för en snabbverkande medicin

ingredienser:

Förberedelse och användning

Äggula för att skilja från protein och mala det med honung och smör. Lös upp den resulterande blandningen i vatten. Ta två teskedar varannan timme när det behövs. Detta läkemedel anses vara ett av de snabbaste och mest effektiva läkemedlen för förstoppning.

Buljongkryddor

ingredienser:

Förberedelse och användning

Svampar måste sätta i vatten, koka och lämna lite mer än en halvtimme. Låt svalna. Tillsätt barktorn och koka igen i en halvtimme. Sedan kyla och lägg till en huva från höfterna. Detta avkok anses vara det mest effektiva botemedlet för kronisk förstoppning. Drycken har en trevlig smak. Det måste vara berusat en halv kopp för natten tills kroppens arbete återställs.

Infusion av senna örter

ingredienser:

Förberedelse och användning

För att förbereda ett effektivt folkmedel mot förstoppning hemma måste du blanda senna med pommes frites. I den resulterande lösningen tillsätt en liter kokande vatten och tryck i flera timmar. Töj sedan. Infusion administreras oralt tre matskedar varje timme. De första resultaten ska visas i genomsnitt på åtta timmar. I allmänhet har läkemedlet inga biverkningar, men i sällsynta fall finns det en minskning av aptit och smärta i bukområdet.