Life Kim Kardashian: trendiga bågar och arbete i teknikens värld

Den 35-årige tv-mannen Kim Kardashian fortsätter att förvåna och glädja sina fans. Och nu handlar det inte bara om de trendiga outfitsna som hon ser ut i allmänhet, utan också om att Kim seriöst tänkte på att det är dags att tjäna pengar i datorbranschen.

Ovanliga bilder av Kardashian i New York

Nu är Kim tillsammans med sin maka rapper Kanye West, och nu även dotter till Nord, i New York. Denna plats av skandaliga kändisar beror på det faktum att Kanye utför konserter i megalopolisen, och Kim stöder honom på alla möjliga sätt. Mer sistnämnd fotograferade paparazzi det stjärniga paret, som riktade sig till rapparens prestanda, och det mest diskuterade ögonblicket i sociala nätverk var inte konserten i väst, men hans fru (korsett, päls och cyklar), som många inte förstod.

De senaste 2 dagarna Kim slår allmänheten inte mindre, varje gång som de visas i moderna bilder. Förrgår lyckades fotograferna skjuta Kardashian med norr, när de skyndade på konserten Kanye. Dottern, precis som hennes mamma, hade på sig en silverklänning från varumärket Vetements helt broderad med pailletter. Det var sant att utrustningsstilarna var olika: Kim föredrog klänningen på en monterad silhuett, och för sin dotter valde hon en outfit med en flared kjol.

Men i går besökte den 35-årige teledivin en ensamstående konsert ensam. För den här händelsen valde Kim en ganska modig trendig båge: en genomskinlig glänsande klänning utan bh, gjord i linneform och höga silversmycken. Att säga att en sådan kombination av saker är trevlig för många, förmodligen skulle det inte vara rätt. Men från det sätt som Kardashian höll kan man säkert anta att hon var nöjd med sitt val.

Förresten, besökte eftermiddagen Kim också allmänheten, men outfiten var lugnare. Kardashian hade på sig en kort jeanskjol, en herrjacka med stora storlekar och genomskinliga klackar på stövlar.

Läs också

Arbeta i teknikens värld - framtiden för TV-stjärnor

På något sätt i hennes intervju erkände Kim att hon ser sin framtid i en värld som är kopplad till datorteknik. För närvarande läste pressen information som Kim är i New York inte bara på grund av Kanyes konserter. Hennes person var allvarligt intresserad av det israeliska teknologibolaget Shellanoo Group, som handlar om datorutveckling. För att träffa TV-stjärnan, förhandla och underteckna kontraktet, var Kim inbjuden till New York. Om båda sidor ordnar allt kommer Kim att bli ansiktet på Shellanoo Group och kommer att marknadsföra sina produkter: mobila applikationer, artificiella intelligensprogram och onlinetjänster.

Förresten, det viktigaste kriteriet för varför världen jätten blev intresserad av Kardashian är hennes galen popularitet. Bara i Instagram på sidan av Kim tecknade mer än 80 miljoner människor, och Facebook har 30 miljoner följare.