Stjärnor på besök i Elton John på den årliga välgörenhetsevenemanget

På söndagskvällen frös hela världen i väntan på ceremonin att tilldela kinematografer med den prestigefyllda Oscar. Inte alla Hollywoodstjärnor får en sådan ära att besöka teatern "DOLBY" i Los Angeles och att bevittna distributionen av intima figurer. Men för många filmkändisar är det inte bara meningen att få utmärkelser, utan tvärtom är det de som bidrar med en del av sin inkomst till en bra sak.

Läs också

Parallellt med den pompösa Oscar-vinnande händelsen, håller Sir Elton John ett välgörande möte med viktiga människor med det enda syftet att stödja sin aidsfond.

Stjärnor i kampen mot aids

I år kom på en nattfest den 28 februari, Heidi Klum, Caitlin Jenner, Meraya Carey, Lana Del Rey och många andra. För det 24: e året i rad bedriver den brittiska sångaren en gala konsert och auktion, tack vare vilken mer än 50 miljoner dollar har samlats för att upprätthålla hälsan och livet för HIV-infekterade människor.

Oscar atmosfär är inte bara i biografens väggar!

År 2016 gav sponsorerna till evenemanget intressanta partier, den skotska Michelin-kocken Gordon Ramzi behandlade gästerna med chica rätter. Tja, gav atmosfären av semestern, självklart, själv själv Elton John spårar från sitt nya album Wonderful Crazy Night. Inbjudna gäster tittade på live-sändningen från den Oscar-vinnande prisutdelningen.