Diet för kaffe

Diet för kaffe föreslår att drycken blir den grundläggande komponenten i din diet i 7-10 dagar. Längre att fortsätta rekommenderas inte, eftersom det kan påverka hälsan hos blodkärl, hjärta och matsmältningsorgan. Dessutom kan du, för några "kaffedagar", förlora 3-4 kg övervikt, eftersom drycken utmärker den överflödiga vätskan perfekt och koffein som ingår i den bidrar till uppdelning av fettinnehåll.

Ett av de mest populära alternativen är en kost för kaffe med mjölk. En dryck med ett fördelaktigt tillsatsmedel är lättare att smälta och innehåller mer värdefulla biologiska föreningar.

Funktioner av kosten:

Vad är en kost för kaffe och apelsin?

Du kan ersätta mjölk med apelsinjuice eller med färsk frukt. Men en sådan diet är inte visad för alla, den kan inte användas för personer med gastrointestinala sjukdomar, gallblåsor, njurar, allergier. Dietens längd för kaffe och apelsiner bör inte vara längre än 4 dagar.

Är en diet bra för choklad och kaffe?

Läckra och, enligt experter på näring, mycket användbart är kaffediet med choklad. Godis bör väljas från bittra sorter, kaffe att dricka utan socker. En dag kan du helt enkelt begränsa dig till mat och dricka bara en drink med flera skivor chokladdelikatess. Resten av menyn bör också innehålla surmjölkprodukter, magert kött, grönsaker. Varaktigheten av dessertdieten är också högst 4 dagar.