Gravid Marion Cotillard publicerades med Guillaume Cane

All uppmärksamhet vid premiären av Leonardo DiCaprios dokumentär "Before the Flood", som hölls i Paris, var nitar till den 41-årige Marion Cotillard, som förbereder sitt andra barns födelse och hennes egentliga man Guillaume Canet.

Mot skandalen

Förra gången kom Marion Cotillard och Guillaume Cane tillsammans på röda mattan för tre år sedan, vilket gav upphov till många rykten om problemen i deras relation. Efter att det blev känt om skilsmässan till Pitt och Jolie, kom skvallrarna omedelbart ihåg att Marion och Brad fungerade tillsammans i filmen "De allierade" och föreslog att deras kärlek inte bara var på skärmen. Gick samtal att paret är skilt på grund av Cotillard, och olja på elden hällde ett meddelande om skådespelerska graviditeten. Passioner värmdes ...

Läs också

Att skingra tvivel

Marion och Guillaume måste göra ett officiellt uttalande. Makar som bor i ett civilt äktenskap rapporterade att de förbereder sig på att bli föräldrar, och Marion angav att hennes älskade far är Guillaume Canet.

Till stöd för sina ord kom älskare som tillkännagav sitt engagemang 2008 men ännu inte nådde altaret, för att stödja sin vän Leonardo DiCaprio på showen "Before the Flood", som berättar om global uppvärmning.

För frisläppandet av framtiden valde mamma en svart kort klänning och en volym blå päls, bilden färdigställdes med bekväma stövlar. Paret höll i händerna och tittade på varandra.