Besvikelse i kärlek

Om evig kärlek existerar, är det troligt att det inte första gången du kommer att ha turen att träffa den väldigt idealiska personen för dig. För att uppskatta din valda partner, livspartner, måste du förstå vad du behöver för fullständig lycka. Vilken typ av person vill du se bredvid dig? Vad ska det vara? Naturligtvis kan svaren på dessa frågor endast hittas genom metoden för vårt eget försök och fel. Ingen kommer att berätta med vem du kommer att vara bekväm, tills du själv inte förstår. Annars, på något sätt.

Men ändå, varje gång, om det första eller några efterföljande, verkar det som om han är exakt den enda. Det är den som behöver det! Och när, efter ett tag inser du att det inte är ... igen det är det inte. Och det spelar ingen roll varför det inte hände: kanske passar det inte dina idéer, det kanske inte beter sig på något sätt, som du vill, eller kanske det inte kunde uppskatta dig på dess fördelar. Skälen kan vara annorlunda och viktigast av allt har alla sina egna. Men resultatet är likartat i nästan varje enskilt fall: avskiljning är en liten död, en liten död av en del av vår själ.

Hur upplever du frustration i kärlek?

Vi förstår alla att de flesta mänskliga relationer leder till separation och depression. Låt oss försöka förhindra överhängande konsekvenser, eller åtminstone minska deras inverkan på våra liv.

  1. Tänk på vad någon är nu värre än du. Ja, hur många människor har tragedier och besvikelser hos en man, en pojkvän, en älskad, är inte alls en ursäkt för att skära dina ådror, rusa från bron etc.
  2. Ständigt något att göra. Det bästa botemedlet för frustration hos den älskade är arbete. Agera och avleda dig så att dåliga tankar inte kommer in i ditt huvud.
  3. Släpp personen. Tänk inte på den person med vilken du av någon anledning inte längre kan vara tillsammans. Klandra inte, försök att inte bli uttråkad - tänk inte ens på det. Detta är ett godkänt steg.

Och kom ihåg, "allt som inte är gjort - är gjort till det bättre." Lev ditt liv, fullt av färger och optimism, så kommer kärlek säkert till dig. Och vem vet, kanske kommer denna kärlek att bli hela ditt livs kärlek.