Melania Trump visade sig först offentligt efter nyheterna om hennes mans förräderi

I flera dagar nu har Internet diskuterat nyheterna att Donald Trump 2006 ändrade Melania med pornografisk skådespelare Stormy Daniels. I detta avseende undersöks uppförandet av Förenta staternas första dam, liksom hennes man, under ett mikroskop. Fläktarna bestämde att Melanias vägran att följa med sin man till Davos för World Economic Forum var inget annat än en bojkott som kunde sluta dåligt. Trots detta fortsätter Melania att uppfylla de uppgifter som den första dammen i USA har trots det stora antalet negativa inlägg som skickas till henne och Donald Trump.

Donald och Melania Trump

Melania i Holocaust Memorial Museum

Den 27 januari, runt om i världen, firar människor den internationella förintelsen för förintelsen om förintelse. I detta avseende besökte fru Trump förintelsens minnesmuseum, som ligger i Washington. Första USA-damen tändde några ljus till minne av de avlidna och lyssnade på en utflykt om hur hela sociala och etniska grupper förstördes. Efter resan till museet var över, skrev Melania på sin sociala nätverkssida några bilder och undertecknade dem med dessa ord:

"Besök på museet för offer för förintelsen, jag kan inte begränsa känslor. Mina böner och tankar är nu nära människor vars familjer, liv och öden har förstörts av dessa hemska massförstörelser. Jag kommer alltid ihåg förintelsen som ett fenomen som inte borde vara på vår planet. Mitt hjärta kommer alltid att vara med människor som har upplevt denna tragedi. Jag kommer ihåg om dig! ".
Melania Trump

Efter det lade Melania några ord om utflykten till museet:

"Frankly, jag har aldrig varit på förintelsens minnesmuseum tidigare. Denna turné gjorde ett starkt intryck på mig, vilket resulterade i mycket starka känslor. Jag är fortfarande chockad över vad som överlevde folket och deras familjer som utsattes för förintelsen. För att förstå hur storskalig tragedin var, rekommenderar jag alla att besöka museet. Först då, efter att ha granskat alla fotografier och utställningar, kan du förstå konsekvenserna av förintelsen. "
Melania i Holocaust Memorial Museum
Läs också

Uttalande av sekreterare Melania Trump

Trots det faktum att Melania uppträdde på ett offentligt ställe, och efter det att hon lade fram en serie bilder på Internet fortsatte detektorerna från det amerikanska presidentsparet fortfarande att skvallra om att den amerikanska presidentens familj inte är okej. I detta avseende skrev hennes talesman Stephanie Grisham på den officiella sidan av Mrs Trump på Twitter följande ord:

"Det är olyckligt att vårt samhälle inte kan se det goda, försöka överallt för att se bara det negativa. Nyligen har många falska och helt fula meddelanden dykt upp i adressen Melania Trump. Alla är kopplade till det faktum att en period av problem har kommit i presidentparet. Jag kan försäkra dig, fru Trump är inriktad på familjen och uppfyller sina skyldigheter, som Förenta staternas första dam. Skriv inte i hennes adress några absurda versioner av vad som händer i hennes familj. Hur som helst kommer det att vara värdelöst. "

Minns skandalen mellan Melanie och Donald flared upp efter att pressen publicerade fakta som år 2006 bytte Trump sin fru till Stormy Daniels. Vid tidpunkten för affärer hade Donald och Melania varit gifta i ett år.

Stormiga Daniels