Den första bröllopsnatt: Tips

Idag har ingen frågor om hur den första bröllopsnatt pågår, men råd om hur man förbereder det och håller många par krävs. Vad man ska göra på bröllopsnatt - att titta på stjärnorna och njuta av passion under öppen himmel eller gömma sig från världen i äktenskapsrummet, bestämmer du. Och för att bestämma det var lättare, här är några tips och idéer för att organisera den första bröllopsnatt.

Ett par tips om hur du spenderar din bröllopsnatt

  1. Traditionellt är rummet för den första bröllopsnatt inrett för att skapa en romantisk atmosfär. Ofta är detta ansvaret för föräldrarna till nygifta eller vittnen, men om du är osäker på att din smak kommer att gissas, är det bättre att kontrollera denna process. Var uppmärksam på sängkläder, bättre tät bomull, silke eller lin med silke. Och låt dem vara monofoniska - att uppmärksamheten på ritningen inte distraheras. Plocka upp musik för den här natten, bara den som du båda gillar. Många människor råder till och med att välja melodier utan ord, tydligen fruktar att paret på det allra viktigaste stundet ska sjunga med sig.
  2. Många brudar tror att den första bröllopsnatt passerar som ett kontinuerligt vattenfall av ömhet och passion. Men jag klarar av att ge tid till det viktigaste inte alltid - de nygifta blir trötta och champagnen på semestern är sorterad ut. För att förhindra detta, mindre andar och mer uppmärksamhet åt varandra. Följ inte alla regler för gästfrihet och sitta till sista gästen, när du vill gå i pension, då behöver du göra det och önskar gästerna en bra fortsättning på kvällen. Tja, för att säkerhetskopiera passionen, ta hand om bordet i sovrummet. Låt det finnas afrodisiakum - choklad, jordgubbar, skaldjur.
  3. Hur man gör bröllopsnatt oförglömligt? Självklart kommer han att förbereda sig bra för henne. Bruden i bröllopsklänningen ser fantastiskt ut, men se till att under klänningen var något att se på. Sexig underkläder och en genomskinlig klädkleda i sovrummet är perfekta för detta ändamål. En ny, intim frisyr kommer inte heller att vara överflödig.
  4. Naturligtvis vill ingen att bröllopsnatten slutar snabbt, så tänk på hennes skript eller improvisera på språng. Föreslå ett rollspel, dansa en striptease för en älskad, en gemensam bild av Kama Sutra.

Den första bröllopsnatt och första kön

Ja, och i vår tid av sexuell frigörelse händer det att en tjej bara förlorar sin oskuld under bröllopsnatt. I det här fallet kan du ofta höra från framtida fruar orden "Jag är rädd för bröllopsnatt" och det här beror inte på att tjejen inte vet hur allt kommer att bli. Tvärtom, äldre och mer erfarna vänner brukar prata om vad man kan förvänta sig, men gör det fel, skrämmer bruden med smärta och blod under första kön. Som ett resultat är flickan klämd och får verkligen den smärta hon är så rädd för. För att undvika detta måste du kasta alla "skräckhistorierna" ur ditt huvud. Fråga din framtida make att hjälpa dig att slappna av, låt honom vara tillgiven och tillgiven. Om bristningen av hymen uppträder vid stark excitering, kommer smärtan att vara minimal. Dessutom är smärta inte nödvändigtvis kompanjon av det första könet - några av hymen är elastiska och väl sträckta eller tunna och sönderdelade nästan smärtfri. Så bry dig inte om att tänka på hur tjejen ska bete sig på bröllopsnatt, slappna av bättre och låt partnern ta initiativet idag.

Den bästa hållningen för jungfrur är följande. Flickan ska ligga på ryggen, placera en rulle eller en liten kudde under hennes rumpa, och benen böjer sig vid knäna och lyfter upp henne i bröstet. I denna position sträcker sig hymen och brottet sker snabbt, vilket orsakar kortvarig smärta. Efter rupturen av hymen börjar blödning, som vanligtvis går fort, men återupprepar kärleken övningar bättre efter 4-5 dagar, då allt kommer att läka.