Lång klänning med blommigtryck

En klänning med ett ljust tryck är ett enkelt och effektivt sätt att se kvinnligt, snyggt och stå ut mot folkmassan. Och långa klänningar med blommigtryck - ett av de mest moderna alternativen.

Klänning med tryck - blommor

Långa klänningar anses vara kläder för långa tjejer. Modeller av liten höjd kan vara mycket svåra att skapa en framgångsrik bild baserad på en klänning eller kjol i golvet, samtidigt som proportionaliteten i figuren bibehålls. De bästa assisterande miniatyrflickorna i detta är en plattform eller hälskor.

Full av damer borde inte bära klänningar med ett litet flätat blommigtryck. Frånvaron av skarpa kontraster mellan bakgrunden och mönstret och de kalla pastellfärgerna gör dock klänningen neutral - dessa alternativ passar de flesta tjejer. Och ändå mycket full av damer är bättre att undvika sådana outfits. Särskilt full av lätta klänningar med ett "tjockt", tätt mönster. Den mörka bakgrunden och sällan placering av blommiga element på tyget gör tvärtom siffra. Detta betyder dock inte att fulla klänningar är absolut kontraindicerade i lätta klänningar. Att bära dem är dock bättre komplett med halsdukar, jackor eller kardborrar (utan att sippra dem) - med andra ord, med tillägg som kan lägga till vertikala linjer till bilden.

Det är väldigt viktigt att klänningen inte ser för lös och gör inte din figur till en formlös klump, "en kvinna på en tekanna".

Stora och ljusa blommor på tyget ser skrymmande ut, och kan användas för visuell korrigering av figuren - lägg till volymen där den saknar.

Aftonklänning med blommönster

Silk klänning med blom tryck - en utmärkt bas för en raffinerad, snygg och aristokratisk bild. Välj modeller som inte är alltför franka, kombinera dem med lyxiga massiva smycken. Koppling och skor på samma gång bör inte vara alltför hängande, men deras kvalitet är tydligt inte värt att spara.

Klänningar med blommönster kan i allmänhet säkert klassificeras som en unfading klassiker, eftersom designare inte blir trött igen och igen för att tillgripa sådana outfits, om än i en oväntad tolkning.

Naturligtvis är det för högtidliga tillfällen bättre att förbli inom ramen för traditionella bilder - feminin, öm och elegant. Men för dagliga bukar kommer det inte att skada lite obehag och ungdomlig entusiasm. Så i år brukar blommiga klänningar bäras med cowboy stövlar och rocker stövlar, grova croissanter, sträckta tröja i grunge stil och till och med med sportbomber, sneakers, tofflor och sneakers.

Exempel på fashionabla klänningar med tryck som du kan se i galleriet.