Uterine orgasm

Vaginal och klitorisk orgasm är en vanlig och vanlig sak. Men i existensen av livmodergasen tvivlar specialister fortfarande. Det är sant att dessa tvivel inte hindrar kvinnor från att uppleva livmodernasgas och prata om hur man får det och hur det skiljer sig så mycket från andra typer av orgasm. Låt oss också upplysa oss i denna fråga.

Uterine orgasm - vad är skillnaden?

I allmänhet är allt enkelt, de olika orgasmtyperna skiljer sig från vilka områden av kvinnokroppen måste stimuleras för att få denna eller den orgasmen. Således krävs för stimulering av livmoderhalsen för framställning av livmodergas.

Vad händer under "sex med livmodern"? Med en orgasm av detta slag börjar livmodern att konsekvent sammandragas, från botten och sedan passera till kroppen och det nedre segmentet. För livmodernergi kännetecknas av "sugverkan" - livmoderhalsen vid det här ögonblicket, eftersom den suger sig till toppen av slidan, så återgår livmodern till sin ursprungliga position. Det är därför livmodernasmen är längre (livmoderkontraktioner fortsätter ofta efter att penis lämnar slidan) än vaginalen, även om den känns lik den.

Ett annat inslag i livmodernasmen är att det kanske inte förekommer med vaginalen, men övertar kvinnan "i avsked." I detta fall kommer den sista rörelsen av mannen till utgången att vara "trigger".

Hur man upplever livmodernasm?

Om livmodernasmen är så bra, varför få inte alla kvinnor? Enligt statistiken kan endast cirka 25% av kvinnorna skryta med att de vet hur man upplever livmodergas. Så vad hindrar de andra från att få det här nöje? Och här är frågan om att för livmoderhalsen är det fortfarande nödvändigt att få, och detta hindras av partnerns otillräckliga långa penis eller partnerens för stora vagina. Så vad ska man göra, glömma livmodernasmen eller leta efter en man med en lång apparat? Tja, du kan lösa problemet på det här sättet, och du kan också välja rätt ställning för sex. Men oavsett den valda hållningen bör du undvika starka stötar på livmoderhalsen. Följande positioner är lämpliga för djup penetration.

  1. En modifierad missionärställning. I denna position måste kvinnan dra knäna till magen och kasta benen på partnerns axlar. Denna position förkortar avsevärt skeden, och mannen ges möjlighet till mycket djup penetration. Men det bör noteras att denna hållning inte passar alla. Till exempel blir en kvinna som inte är flexibel och har sex i en sådan position obekväma.
  2. En annan lämplig för djup penetration utgör kvinnans position ovanpå ansiktet mot mannen. Det är kvinnans plikt att placera knäna på vardera sidan av männens bröstkorg och, böjda sig över, luta sig tillbaka på sina böjda knän. En man behöver ge partners stöd, böja knä. Positionen är också bekväm eftersom händerna på båda parter är fria, så ytterligare klänningar är möjliga.
  3. En annan typ av ställning är en kvinna på toppen, bara medan damen är tillbaka till mannen. Partnerkamraten och mannen säkerställer spänningen hos partnern med fria händer.
  4. För en djup penetration är "doggy style" poser också lämpliga, till exempel är detta läget. En kvinna står på alla fyra, lutar hennes panna mot sina vikta armar. Efter medlemmens införande kommer manens uppgift att lyfta partnerns ben, och kvinnan kommer att vikla sin partner runt midjan.

Förutom felaktigt urval av ställningar för att erhålla livmodern kan orgasmen förhindra olika avvikelser i livmodern. För att bli av med detta problem gäller gynekologisk massage och speciella andningsövningar.