Polis hotell

Polis är en liten stad belägen i nordvästra Cypern i Christos bukt. Städerna i denna del av ön skiljer sig från Cyperns sydkust - här oförstörd natur, gamla ruiner, en ödemark med orörda stränder , tobaksfält, trädgårdar. Policyn gäller inte stora resortområden, det finns en lugn och mysig atmosfär, så staden är en idealisk plats för en familjesemester med barn . Folket här bor sina egna liv - de är engagerade i fiske, jordbruk, hantverk. Staden är känd för sin fiskmässa. Nedan kan du hitta de bästa hotellen i Polis på Cypern.


Anassa Hotel

Detta hotell är 5-stjärnigt, beläget utanför staden, nära byn Latchi . Hotellet består av 166 rum utrustade med de senaste kraven, rummen har gratis Wi-Fi.

Hotellet har rekreationsanläggningar - simbassänger, spa, gym, restauranger och barer, gratis parkering. Dessutom erbjuder hotellet cykeluthyrning, annan utrustning för vattensporter, organiserar överföringar, erbjuder utflykter. För barn har hotellet en liten swimmingpool och en nöjesskola.

Natura Beach Hotel And Villas

Billigt hotell, som ligger 20 minuters promenad från stadens centrum. Hotellet har 86 rum, för bekväm vila finns luftkonditionering, TV med satellitkanaler, eget badrum, minibar. Rummen har en underbar utsikt över havet eller trädgården. Hotellet har egen utomhuspool, gym, vacker apelsinträdgård, tennisbana, bar.

Inte långt från hotellet är det kända Akamas naturreservat , till Paphos med bil - 30 minuter och till den internationella flygplatsen - på 45 minuter.

Souli Beach Hotel

Budgethotell för opretentiösa besökare. Om du tänker spendera en semester på stranden och samtidigt spara pengar, boka sedan ett rum på detta hotell. Det finns 50 rum, som har allt du behöver för en trevlig vistelse. Hotellet har egen parkering, pool, tennisbana, restaurang, gratis Wi-Fi.

I staden är valet av hotell litet, men i närheten av Polis kan du enkelt hitta hotell som uppfyller alla dina önskemål.