De är klonade: 14 västerländska stjärnor, där vi lärde oss våra egna!

Det ryktas att vi alla kan hitta sin exakta kopia på planeten - en dubbel. Och några, om tur, till och med två eller tre.

Men de berömda människorna behöver inte göra någonting för detta, för som i de stjärnhimmel tycks de bara klonas och sprida sedan samma stjärnor på olika kontinenter!

Annars, varför hittar vi alltid i våra västra kändisar våra släktingar?

1. Sarah-Jessica Parker och Julia Kovalchuk

Oavsett vad du säger kan dessa två definitivt ersätta varandra på skärmen eller scenen, och bara de mest uppmärksamma kommer att märka substitutionen!

2. Johnny Depp och Dima Bilan

Vem skulle ha trott att ett snyggt skägg skulle göra en sötnosig sångare så lik Hollywoods förnekande könssymbol? Och kanske är det inte så, och det här Johnny Depp tog sig i hand och hittade en värdig förebild?

3. Tim Roth och romerska Abramovich

Och du trodde varför den brittiska skådespelaren fick anförtro att spela rollen som rysk oligark i filmen "Mobius"?

4. Amanda Seyfried och Ekaterina Vilkova

Två begåvade skådespelerskor har samma typ, många liknande egenskaper, hårfärg och dessutom är de av samma ålder. I ett ord är detta fallet när ingen kommer att märka substitutionen "på arbetsplatsen" alls och ens hitta inga skillnader!

5. Matt Damon och Garik Kharlamov

Idag ser likheten hos den residenta Komedieklubben med den berömda skådespelaren inte om inte de blinda, och ännu fler fansen tror att Garik är som en Oscar-vinnande Damon, som två droppar vatten och kan enkelt duplicera det i ramen. Det är sant, om båda inte planerar att gå ner i vikt ...

6. Colin Farrell och Peter Fedorov

Nu förstår vi att skämt om kloning inte verkar vara ett skämt! Kanske är de bröder?

7. Meryl Streep och Larisa Udovichenko

Folkets skådespelerska Larisa Udovichenko hörde förmodligen mer än en gång i sin adress, vilket liknar hennes kända kollega från Hollywood. Men förutom liknande externa data har dessa skådespelerskor många gemensamma drag - de är båda starka, inte rädda för svårigheter och är enkelt överens om en intressant sekundär roll, glömmer över led och status!

8. Vincent Kassel och Konstantin Kryukov

Någon tycker att likheten hos dessa skådespelare är "dras av öronen" och är bara synlig i en viss vinkel, men du kommer att hålla med - de är exakt förenade med någon speciell charm, magnetism och karisma!

9. Mila Jovovich och Lada Dance

Vet du vad? Om Mila och Lada hade en vanlig stylist, skulle du inte ha särskiljat dem alls!

10. Al Pacino och Veniamin Smekhov

Bara nypa oss, och varför märkte vi inte detta tidigare?

11. Macaulay Culkin och Vladimir Putin

Det verkar som om vi nu vet hur stjärnan i din favorit-nyårskomedi kommer att se på tre årtionden!

12. Penelope Cruz och Tina Kandelaki

Det verkar som att vår journalist och TV-presentatör bokstavligen har satt kursen för den maximala uppnåendet av likhet med den spanska filmskådespelerskan, och genom ett par plastoperationer kommer de inte längre att särskiljas!

13. Leonardo DiCaprio och Roman Burtsev

För två år sedan presenterade sociala nätverk oss en annan känsla - användarna märkte att en vanlig kille från Podolsk som arbetar inom den tekniska supporttjänsten av räddningstjänsten liknar Leonardo DiCaprio och omedelbart utnämnde honom som den största dubbla av en kändis! Och om först Roman Burtsevs nya status först och främst gav upphov till alltför stor uppmärksamhet och till och med olägenheter, blev han praktiskt taget "van vid rollen" - började få kommersiella erbjudanden, besöker regelbundet tv och till och med medverkade i verklighetshow!

14. Daniel Radcliffe och Nikolay Sechin

Läs också

Det är säkert - samma stjärnor spreds över olika kontinenter! Faktum är att exakt kopia av Daniel Radcliffes namn är Nikolay Sele, han bor i Krasnoyarsk och har inget att göra med stjärnor och kändisar. Även om nej ... Sedan när killen började ha glasögon, tvekade ingen längre, han drack en dryck som Harry Potter själv gjorde och blev så som han! Idag gick populariteten för Nicholas långt bortom stadsområdet - redan hundratals landets tjejer drömmer om ett gemensamt jag och dess "lichka" är full av budskap!