Amber Hurd spenderar tid med Vito Schnabel

Det verkar som att inte bara Ilon Mask, som kom till Met Gala 2018 tillsammans med den nya tjejen sångerskan Grimes, tredubblerade sitt personliga liv. Hans tidigare älskare Amber Hurd gick på ett datum med ex-pojkvän Heidi Klum.

Oväntat par

Går längs kostymbollens matta och går ut till evenemanget, tisdag, Amber Hurd, som inte hade sovit, istället för att somna hemma, gick till ett viktigt möte som blev känd tack vare paparazzi.

Amber Heard på Metala Gala 2018

Närmare eftermiddagen fångade de en trött skådespelerska, som satt i baksätet på en svart SUV på en gata i New York i form av konsthandlare Vito Schnabel.

Amber Heard
Amber Hurd och Vito Schnabel

Den 32-åriga skådespelerskan och hennes 30-åriga samtalsperson fokuserade på konversationen och uppmärksammade inte kameralinserna som syftade till dem genom bilens öppna fönster.

Hämndens hämnd

Under tiden diskuterar nätverksanvändare den möjliga romantiken mellan Vito och Ember, som tidigare inte sågs tillsammans och trodde att dessa två inte kan komma överens.

Enligt skvaller kommer Hurd, som hade gott om förlamningar i äktenskap med Johnny Depp, inte att tolerera Schnabels laster, bland annat droger och vanliga kampanjer till vänster. Den tidigare älskaren, Klum, som tidigare förvandlat romaner med kvinnor är mycket äldre än sig själv, kan inte ta en sådan mutter som den stubbliga Amberen.

Vito Schnabel och Heidi Klum
Läs också

När det gäller skådespelerskan till Vito är användarna säkra på att mötet med honom var hennes svar på Ilonas utseende från en annan på Met Gala.

Ilon Mask and Grimes på måndag