Kläder Malo

Malo kläder är en kombination av lyx, feminin charm, skönhet och utsökt smak. Även de mest kända kritikerna är glada över varje italiensk tillverkares produkt. Varje ämne i garderoben i detta varumärke ger en konstant komfort, vilket samtidigt ger dig möjlighet att njuta av den ursprungliga designen och skönheten. En cashmere kofta, en tunika, en elegant klänning eller en stickad tröja - allt detta kläder blir inte bara en del av din garderob, utan en del av din själ. Hon vill aldrig dela med henne.

Låt oss prata om kvalitet

Malos historia började i Italien år 1972, företaget blev snabbt den mest populära klädtillverkaren från stickade kläder. Hemligheten med en hög grad av komfort för varje samlingsmodell är dold i en speciell form av cashmere, som endast är tillverkad av naturfibrer med unika vävtekniker. Elastiska och tunna trådar gör klänningen eller stötdämparen och elastiken. För att skapa sina stickade kläder använder tillverkaren modern teknik och klassiska vävmaskiner. En ovanlig kombination av ny teknik och erfarenheterna från tidigare generationer gör det möjligt att få snygga och raffinerade kläder från stickade tyger, vilket återspeglar benägenheten till den traditionella kvaliteten på produktionen.

Malo 2013, förutom män- och kvinnokläder från kashmirduk, producerar också samlingar av barnartiklar, hushållsartiklar och lädervaror. Varje ny klädsel från märket Malo blir en bekräftelse på den oöverträffade italienska smaken och strävan efter lyx. Nyligen blev världsberömda Alessandro Dell`Acqua utsetts till kreativ chef för företaget. Han är känd för sin speciella lekfullhet och sensualitet. Huvudideen som sätts i varje samling är att någon kvinna alltid ska vara välkommen.