Skådespelare Johnny Depp försökte provocera en kamp på filmen "Labyrint"

Hollywoodstjärnan Johnny Depp, som finns i tejpen "Edward Scissorhands" och "Alice in Wonderland", är nu upptagen med att spela en actionfilm med namnet "Labyrint". I den här bilden spelar Johnny huvudrollen - en detektiv som heter Russell Poole. Trots detta demonstrerade Depp återigen sin frivolösa arbetssätt, för i dag blev det känt att skådespelaren gjorde en kamp i uppsättningen i ett tillstånd av berusning.

Johnny Depp

Johnny tyckte inte om skytteprocessen av "labyrinten"

Filmering av detektivbandet "Labyrint" äger rum i hjärtat av Los Angeles. Det är därför filmen besättningen, ledd av regissören Brad Furman, har tillstånd att blockera vissa gator, dock bara några timmar varje dag. Igår startade en av scenerna i "Labyrinten" på den bestämda tiden, men regissören under lång tid tyckte inte om skådespelarnas arbete. Det är värt att notera att Depp inte var upptagen i den här scenen och det var därför han bestämde sig för att skicka tid för en flaska stark alkohol och ett stort antal cigarrer. När slutligen filmen blev filmad och det var dags för Johnny att dyka upp framför kameran, var han redan fullblod. Furman vägrade att arbeta med honom, speciellt sedan tidsgränsen för trafik på gatorna i Los Angeles tog slut.

I "Labyrinten" spelar Depp Detective Russell Poole

Sedan vände sig Brad till sin assistent - platschef - med en uppmaning att informera Johnny om att det var dags att lämna uppsättningen. Som svar beslutade filmstjärnan att rätta till situationen och började hantera processen istället för regissören. Tyvärr gjorde Depp ingenting och direktörens assistent började insistera på att stoppa filmen. Det var vid denna tidpunkt en händelse inträffade som resulterade i en kamp mellan platschefen och Depp. Den sistnämnda slog regissörens assistent knytnäven i revbenen, och när han drogs ropade han följande:

"Kom igen, slå mig! Jag vet att du kan göra det! Om du slår mig betalar jag dig 100.000 dollar! Du vill inte göra det här? Så du är en svag! Torka inte bort mig från uppsättningen. Du har inte rätt att göra detta! ".

Olyckligtvis kommenterade platschefen inte händelsen på uppsättningen, men Furman pratade med pressen och sa:

"Att arbeta i film är en stor stress. Det är därför under filmen att det finns en rad olika incidenter. Vad som hände mellan Depp och min assistent är inget annat än en manifestation av känslor under filmning. Det händer ganska ofta och det är inte värt skandal. Jag tror inte att något hemskt har hänt. Pressen har överskattat denna händelse. "
Läs också

Johnny anses vara en skandalös person

Minns att i den berömda skådespelaren redan hade skandalösa episoder, vilket resulterade i kommunikation med polisen. Så, till exempel, för några veckor sedan, dömde Depps tidigare vakter honom för att använda dem som drogkurer och nannies. Och hösten förra året blev journalister upprörda av utseendet av Johnny i ett tillstånd av berusning vid premiären av filmen "Mord i Orient Express." Kanske skulle hans alkoholhaltiga förgiftning vara obemärkt om han inte förolämpade dem i kommunikationsprocessen med media.