Coat från filtull

Kepsar, jackor, klänningar och filt av filtull är miljövänliga, av högkvalitativ sömnad, och dessutom är de oerhört varma även i de värsta frosten. Det är viktigt att notera att utspädning av ull anses vara en av de äldsta sätten att göra kläder. Dessutom hävdar de gamla troende att det var på Noaks ark att ett löst ytterplagg uppträdde .

Varianter av filtkläder

Hittills skapas både manliga och kvinnliga rockar genom två teknologier:

  1. Torr Det föddes i det gamla Romens dagar. Med hennes hjälp får alla kläder en "zest" - olika ritningar, mönster och så vidare.
  2. Wet . Denna teknik för filtning är den vanligaste. Dessutom skapar med hjälp inte bara en fantastisk skönhet av ytterkläder, utan även halsdukar, skor, väskor, smycken.

Coat från filtull - fördelarna med handgjorda arbeten

Det mest intressanta är att en sådan kappa passar alla tjejer och kvinnor, oavsett social status och föredragen stil av kläder. Dessutom lämnar några mästare på sina skapelser lilla initialer - bevis på unika päls.

Om vi ​​pratar om materialet, används varm ullull. Dess oumbärliga fördel är hög slitstyrka och hypoallergenicitet - så att allergiska människor säkert kan få smarta plagg av filtull, gjord med eller utan foder.

Tillverkare av filt av filtull

Den moderna hemmamarknaden är full av denna skönhet. Många populära produkter är varumärket "Argnord" (Ryssland), Raslov (Ukraina). En speciell design och elegans är ullbeklädnaden i Italien: Tensione In, MOSCHINO.