Callanetics för nybörjare

Kursen av callanetics är en trendig i vår tid typ av fitness, som utvecklades av American Callan Pikini på grundval av den antika indiska kunskapen. I detta avseende är yoga och callanetics nästa släkting. Det är i naturen av rörelserna som hemligheten för effektiviteten av dessa typer av fitness ligger - ju mjukare, tydligare och långsammare alla rörelser desto större och bättre resultat.

Gymnastik Callanetics: Villkor för att gå ner i vikt

Eftersom fitness callanetics är unik i sin sort - under klasserna krävs inte intensiva övningar och övningar förrän de är uttömda. Men som någon sport som används för viktminskning har callanetics ett antal recept.

  1. Fem timmar före träningens början och ytterligare fem timmar från det att dess uppsägningstid upphört, är det förbjudet att äta mat som innehåller protein samt alla livsmedel av animaliskt ursprung. Under klasserna blir du tillfälligt vegetarian.
  2. Två timmar före sessionen och två timmar efter det är förbjudet att ta mat.
  3. Efter träning kan du dricka rent vatten även om du inte kan äta något.

Det är tack vare de komplexa effekterna av en så enkel diet och övningar som mycket snabba resultat uppnås.

Lektioner av Callanetics: Fördelar

I samband med callanetics för nybörjare är det viktigt att förstå, på grundval av vilken effektivitet uppnås, och att du i allmänhet kan ge dessa klasser. Listan över användbara funktioner i denna sport är så bred att callanetics kan kallas en universell typ av fitness:

Callanetics påverkar kroppen på ett komplicerat sätt. Det här låter dig öva övningarna för en mängd människor och få utmärkta resultat.

Callanetics: kontraindikationer

Som någon form av fitness har callanetics ett antal kontraindikationer:

  1. Om du har upplevt någon form av operation, måste du vänta minst ett år innan du behandlar callanetics.
  2. Kvinnor efter kejsarsnitt kan inte träna callanetics i 1,5 år från operationstiden.
  3. Dålig syn är ett tillfälle att rådgöra med en läkare innan han / hon skriver in i klasserna. Det finns en chans att samtalet av callanetics kommer att kontraindiceras.
  4. Om du lider av astma eller liknande sjukdomar, är callanetik inte för dig.
  5. Trots det faktum att callanetics har en positiv effekt på ryggraden, om det är tillgängligt sjukdomar som är förknippade med det är anställning endast möjlig efter samråd med en läkare.
  6. För personer som lider av åderbråck är några övningar för att stärka benen strängt förbjudna, inklusive alla typer av knäböj. Men övningar som bara involverar shin är säkra.
  7. Alla sorters uppslag med hemorrojder av något stadium är strängt förbjudna. Resten av övningarna är säkra.

Glöm inte tillfälliga kontraindikationer - efter en förkylning kan du bara delta i klasserna efter 2-3 veckor.