Bodybuilding övningar

På näsan är nyårs helgdagar. Högtid, högkalorit mat, alkohol. Alla dessa faktorer kommer att "väl" påverka vår kropp. För att inte låta de fattiga kolhydraterna och fetterna bryta vårt läger, som vi så omsorgsfullt förbereder för firandet av det nya året, ska vi träna. Idag - träning med kroppsbyggnad.

Vad är en bodybuilder?

Bodybar är en gymnastiksticka som oftast används i aerobics. Det är också ett bra viktmedel, vilket väsentligt ökar resultatet av något träningspass. Du kan köpa dem i någon sportaffär, och det kommer inte att rymma mycket utrymme i lägenheten. Deras genomsnittliga längd är 120 cm, kroppsbalkens vikt är mellan tre och åtta kg.

En uppsättning övningar med kroppsdelar

Om du väljer rätt övningar med en gymnastisk pinne, kan du justera vilken kropp som helst. Nedan finns flera alternativ för övningar med bodybuilding:

  1. Först först behöver du en uppvärmning. Detta kan vara en traditionell körning på plats. Efter uppvärmning, ta kroppsbyggaren och luta fram och tillbaka, åt vänster mot höger. Luta sig framåt, håll din rygg rakt, slakta inte. Detta kommer att bidra till att sätta arbetet för musklerna, vilket då kommer att känna en betydande belastning.
  2. Vanliga sit-ups med bodibar kommer också att vara användbara för skinkor och ben. Var uppmärksam på knäna böjda i 90 grader och höfterna var parallella med golvet. Om du vill öka belastningen när du squats, kan bodybarden lyftas upp i långa händer, hålla fast den, eller böj och böj armarna i armbågarna. Det är bättre att inte ta en tungt tung pinne så att det inte finns någon överbelastning på knäna.
  3. I fortsättningen av jobbet på skinkorna erbjuder vi klassiska attacker. De flesta fitnessinstruktörer tror att det är denna övning som främjar produktiv fettförbränning på höfterna.