Banja tält

Badtältet kommer att ge nya intryck och diversifiera vila till fans av vandring , jakt eller fiske. Det kan också installeras i villaområdet. Nyligen finns det ett varierat utbud av modeller och tillverkare.

Typer turistbadtält

Beroende på hur du ska resa kan du själv välja ett av följande alternativ:

  1. Vandringsbadtält, vilket är ett tält utan spis och en ram . Den är gjord av ett material som är anpassat till höga lufttemperaturer och håller värmen väl. Dess fördel är dess kompakta och lätta vikt. Till exempel väger ett tält för fyra personer bara 3 kg. Den kan lätt transporteras i en ryggsäck för långa avstånd. Därför är det det bästa sättet för älskare av vandring. Nackdelarna är behovet av att hitta ramen och dess konstruktion och bristen på en spis, som måste staplas av stenar. Du kan också köpa en portabel version av ugnen separat.
  2. Badtält med spis och ram . Detta alternativ är lämpligt för resenärer som reser med cykel eller bil. Den prefabricerade ugnen är redan ganska imponerande. Det är tillrådligt att uppmärksamma enheten på det demonterbara vandringsbadtältet för att få en uppfattning om hur lång tid det tar att montera och installera det.

Dessutom, beroende på möjligheten att använda dem vid en viss temperaturregim, kan badtält vara:

Karaktären hos badhuset

För att säkerställa den mest bekväma användningen och att vidta nödvändiga säkerhetsåtgärder har tillverkare av badtält i sin utformning givit följande egenskaper:

Köpet av ett mobiltält för vandring kommer att diversifiera din semester och göra den oförglömlig.