Blake Lively hade en furor på sin väg på mattan spåret Met Gala-2018

Det faktum att den 30-årige Hollywoodstjärnan Blake Lively, som blev känd för sina roller i tejpen "Otmel" och "Gossip Girl", älskar lyxiga kläder - kända under lång tid. På sina sidor i sociala nätverk publicerar skådespelerskan ofta sina bilder i olika bilder och ger dem olika typer av kommentarer. Utseendet på Blake på den röda mattan på Ball Institute-kostymet gav i år en verklig känsla, för bilden var fantastisk.

Blake Lively

Livlig klänning skapades på 600 timmar

Före journalisterna på den röda mattan såg den 30-åriga filmstjärnan i en chic outfit, författad av Donatella Versace. Klänningen bestod av en monterad kroppsdel ​​med en djup hals och en halv naken rygg, som sys 2 kjolar: en lång tät och fluffig, öppen framför, som liknar ett stort tåg. Jag skulle vilja säga några ord om vem som klädde på Lives klänning. På produkten kunde man se ett stort antal diamanter och smaragder, vilket skickligt kombineras i utsmyckade broderier i hela rummet. Hjälp Donatella med inredningen i denna eleganta klänning tog den berömda juvelern Lorraine Schwartz och det visade sig mycket bra. Förutom själva produkten på Blake, kan du se andra skapelser av Schwartz. På den röda mattan, skådade skådespelerskan i sitt hårprydnad, som liknade en bezel med vackra spetspinnar och diamanter, långsträckta örhängen av guld och smaragd och massiva armband.

Hårdekoration från Lorraine Schwartz

Efter att Lively introducerade denna posh-produkt bestämde han sig för att kommentera Versace och sade följande ord om klänningen:

"När jag fick reda på att jag hade en chans att skapa en outfit för Lively, introducerade jag henne omedelbart i en regal bild. Jag tror att det var nödvändigt att skapa en klänning som skulle betona sin naturliga skönhet. Tillsammans med Lorraine utvecklade vi en skiss och insåg omedelbart att endast en trasa vi inte kan göra. Vi bestämde oss i klänningen för att sätta in ett stort antal ädelstenar som skulle tillåta Blake att lysa. Jag tror att vi gjorde det, för många var från bilden av Livlig i glädje. Sammanfattningsvis vill jag säga några ord om hur länge vi arbetade med den här klänningen. Jag erkänner, ärligt talat, att alla broderier är ett noggrant manövrerat arbete. Som ett resultat tog klänningen ca 600 timmar. Även för mig, som en erfaren designer, är det väldigt mycket. "
Klä livligt - Versace och Schwartz

Jag kunde inte hjälpa till att kommentera Lively själv och säga om skapandet av Versace-varumärket:

"Jag har inte haft en så vacker klänning än. Glädje från det faktum att jag kan visa det kan inte beskrivas i ord. Detta är ett mästerverk som du vill titta på i timmar. Jag är tacksam för Donatella och Lorraine för att ha skapat ett sådant mirakel för mig. "
Läs också

Fläktar är glada över Lively Dress

Efter att den 30-årige skådespelerskan visat ett mästerverk från Donatella Versace hade nätverket ett stort antal positiva recensioner av följande plan: "Jag tyckte alltid om hur Donatella fungerar, men denna skapelse överträffade alla förväntningar. Hon är expert på sitt arbete. En mycket vacker klänning och Blake kunde presentera honom i bästa möjliga form. "" Det är omöjligt att föreställa sig en mer utsökt outfit. Donatella och Lorraine gjorde ett bra jobb. De skapade en verkligt kunglig bild, "Livligt på den röda mattan ser ut som en drottning. Mycket fin outfit och hon är verkligen. Jag gillade alltid hur Versace fungerar, men den här bilden överträffade alla förväntningar, "etc.