Adriana Lima blev den mest värdefulla "ängeln" Victoria's Secret

Konsultföretaget D'Marie, som spårar trender i sociala nätverk och inte bara bygger på olika data, bland annat hur effekten av modeller på verklig försäljning, deras erkännande, popularitet av reklam med dem, heter de fem mest eftertraktade "änglarna" Victoria Secret.

Adriana Lima

Den första platsen gavs rättfärdigt till den 35-årige Adriana Lima som samarbetar med linnevarumärket i arton år! Det är den brasilianska supermodellen, som är rekordinnehavaren av Victoria Secret med avseende på varaktigheten av annonseringsavtalet som slutits av den unga Adriana 1999, den mest värdefulla "ängeln" av varumärket. Lima-intäkterna för 2016 är för övrigt lika med 75 miljoner dollar.

Adriana Lima

Alessandra Ambrosio

Den andra i rangordningen var landets ledare och hennes enåriga andra supermodell från Brasilien, 35-årige Alessandra Ambrosio, som har samarbetat med Victoria's Secret sedan 2005 och tjänat 60 miljoner dollar per år.

Alessandra Ambrosio

Taylor Hill

De tre bästa är den 20-årige Taylor Hill, som blev "ängeln" under våren 2015. Det faktum att den amerikanska toppmodellen är en "nybörjare" av modebranschen hindrade henne inte från att ta emot 6 miljoner dollar i vinst under det senaste året.

Taylor Hill

Josephine Scriver

Den fjärde i den här listan är namnet på den 23-årige danska Josephine Skinner som visade sig på Victoria's Secret-program som börjar 2013, men skrev ett officiellt kontrakt med varumärket förra året.

Josephine Scriver
Läs också

Lily Aldridge

På femte plats är 31-årige Lily Aldridge, som tjänade 8 miljoner dollar förra året, som blev en av "änglarna" 2010.

Lily Aldridge