Mariah Carey och James Packer kommer att bosätta sig i USA och kommer inte att ha barn

Den andra dagen Mariah Carey deltog i den populära talkhow The Lowdown med Diana Madison, där hon berättade för sina fans om hennes framtida planer, mot bakgrund av hennes snart bröllop med James Packer.

Fast bostad

Sångaren, vars finger prydde fabulously dyr ring med en diamant, presenterad av miljardären, berättade att hon nu är aktivt engagerad i att förbereda sig för den stora festen.

Förutom de problem som är förknippade med organisationen av ett kungligt bröllop i storlek, är Cary upptagen med arrangemanget av huset. Som det visade sig under överföringen, efter bröllopet kommer älskarna att bo i USA. Packer går med på att flytta från Australien till hans älskade kvinnas hemland.

Paret har redan hittat en lämplig herrgård i Los Angeles, där stora reparationer är i full gång.

Ett barnrum

Det visade sig att i deras nya bo där det bara finns en plantskola för 4-årige Monroe och Morrocana (dotter och son till en stjärna från Nick Cannon), för Mariah avser inte att föda från James.

Under sändningen erkände sångaren att hon inte såg punkten i en annan bebis. Hon adorerar sina tvilling tvillingar och är rädd för svartsjuka hos en annan bror eller syster. Trots allt är barn upprörda även när hon leker med sin hund, kändistern har öppnat sig.

Hon skedde bort från frågan om Packers inställning till detta beslut, men uppenbarligen kommer affärsmannen inte att kräva att hon producerar avkommor. Han har redan tre arvingar från sitt tidigare äktenskap.

Läs också

För liten

Intressant berättade Carey inte för Monroe och Morrocana att hon gifta sig med James. Hon tror att hon på grund av sin ålder inte behöver veta om hennes personliga liv, för att de kan missförstå vissa saker. Vid rätt tillfälle kommer hon säkert att berätta för dem att de har en annan pappa.