Pamela Anderson skrev ett kärleksbrev till grundaren av WikiLeaks Julian Assange

Idag väntade beundrare av den berömda skådespelerskan Pamela Anderson för en stor överraskning. På sin hemsida publicerade den 49-åriga filmstjärnan ett öppet brev där hon kräver frisläppandet av hennes älskare Julian Assange, grundaren av den skandalösa internetresursen Wikileaks. Dessutom, Pamela "gick" på premiärministern i Storbritannien Teresa May, kallade henne inte mycket bra ord.

Pamela Anderson i London

"Varför med Julian Assange mitt hjärta"

Andersons öppna brev "Varför med Julian Assange mitt hjärta" talar för sig själv. Fans upptäckte omedelbart att Pamela avser att prata om sin älskare. Här är orden i hennes brev:

"Den berömda Theresa maj kunde inte tänka på någonting bättre än hur man låser Julian i sin bur. Hon stängde den i ambassaden i Ecuador i London och vill inte släppa den. Detta beslut är hänsynslöst och fel, för att Sverige gav upp sina anspråk på Assange. Enligt min mening är maj den värsta premiärministern i Storbritannien, som historien bara sett. Den politiska karriären hos Theresa är väldigt skakig och ganska snart kommer hon att klara det, men för att hålla henne käften, passar Julian henne, för om han börjar prata kommer hennes karriär att sluta när han uttrycker det första ordet. Men inte bara med honom är Mae så dras. Kom ihåg elden i huvudstaden i Storbritannien, som den andra dagen gick, och trots allt var Theresa inte där. På denna tragedi fanns en massa kändisar, men maj bryr sig inte om offren, de fattiga, rättvisan. Hon bryr sig inte om någon utom sig själv. "
Pamela Anderson

Därefter bestämde skådespelerskan lite om vem hon är Assange:

"Jag har aldrig träffat en modig och modig man i mitt liv. Alla dessa egenskaper gör det så sexigt att du kan prata om det i timmar. Jag vill verkligen att vi äntligen ska omfamna varandra och vara tillsammans. Jag älskar dig väldigt mycket. Din Pamela. "
Julian Assange
Läs också

Roman Anderson och Assange i sex månader

Sedan 2012 bor Julian i byggnaden av ambassaden i Ecuador i London. Detta är en tillflykt av politiska skäl och inte bara har staten tillhandahållit landet, vilket innebär att det inte kan lämna byggnaden. Därför började ett besök hos honom ungefär sex månader sedan att besöka Pamela, och inte bara så, utan med gåvor och stora förpackningar med utsökt mat. Som ögonvittnen säger, varje gång skådespelerskan ser mer attraktiv ut. Omedelbart blir det klart att hennes förhållande till Assange utsträckte sig från enkel vänskap till en passionerad romantik.

Julian Assange låst i byggnaden av ambassaden i Ecuador