Bodysheyming i all sin härlighet: fansen har sådd John Hill, som har gått ner i vikt!

Den allmänna opinionen kan ofta ge en person en verklig nervös uppdelning! Domare själv: den andra dagen gjorde paparazzi en serie bilder av skådespelaren Jonah Hill på en promenad. De visar tydligt att den 33-årige komikern har förlorat mycket vikt - han sjönk åtminstone ett par dussin kilo.

Bilder, som heta tårtor, snappade upp alla de största tabloiderna och här är resultatet: fans av stjärnans kreativitet "The Wolf from Wall Street" kom på honom med kritik. I stället för att göra dig lycklig till en man som kan få sig till en bra fysisk form, uttryckte fansen sitt missnöje med dessa förändringar.

Fett - dålig, tunn - ännu värre?

Vet du vilka inlägg som oftast uppstår? Kärrens anklagelser är att han bara slutade vara löjlig! Fans säger att John skrattade för att han var tjock, men nu är det mer intressant att titta på.

Det finns också de som skriver att det är väldigt kul att konstnären tog sig av sig och gick ner i vikt. Men dessa ledtrådar är i minoriteten. Men även de som inte är indignerade att en rolig fet man har gått i vikt, förutsagde fortfarande en snabb återgång till den gamla storleken ...

Intressanta detaljer

I pressen fanns det information som John Hill avsiktligt återhämtade sig till 114 kg för att få en roll i filmen "Guys with trunks." Efter projektets slut började han omedelbart gå ner i vikt.

Läs också

På Jimmy Fellon-showen sa skådespelaren att han var särskilt stödd av sin nära vän och kollega Channing Tatum:

"Jag kommer ihåg att jag drömde om att få mig normal och kallade Chenning för råd. Jag frågade honom och sa, vad händer om jag äter mindre och går till gymmet, var ska jag studera med tränaren? Han svarade det självklart, så är det vanligtvis människor som får en bra siffra, och det här är det mest uppenbara i världen. "