20 rätter från McDonalds från hela världen, som vi inte förväntade oss av honom

Tror du att McDonalds är en vanlig sak? Men där var det! Du kan inte ens föreställa dig vilka ovanliga rätter som förbereds i denna populära restaurang i olika länder. Nu ser du detta.

Restaurang McDonalds anses vara en institution med en noggrant utformad meny som används överallt, men det är det faktiskt inte. I många länder erbjuder institutionen något speciellt och traditionellt för lokalbefolkningen. Vi gör en liten resa och lär dig om de ovanliga rätterna av populär snabbmat.

1. Unika kakor - Kina

I många länder innehåller menyn varmpannor, gjord i form av ett rör med fyllning. Det fyller det och denna maträtt skiljer sig åt i olika länder, och de mest ursprungliga fyllningarna används bara i Kina (inte överraskande). Till exempel, i det här landet kan du prova en svart patty med Blackberry Berries. En annan originalfyllning är färgad lila, och den är framställd av en rotgrönsak som kallas "taro".

2. MakPpaysi Paneer - Indien

Eftersom kor är heliga djur i detta land finns det ingen nötkött på menyn i McDonald's. Hon ersattes av en höna. I Indien finns det en stor mängd vegetariska rätter, förresten finns det också en helt vegetarisk restaurang. Rullen med panier - bakad i friterad med ost är mycket populär.

3. McLobster - Kanada

Det är orättvisa! När allting äter någon en hamburgare med en biffhack och någon - med en hummer. Naturligtvis är priset på en sådan maträtt hög och därför ingår den inte i institutionens permanenta meny, men förefaller regelbundet att behaga kunderna.

4. KiviBurger - Nya Zeeland

En ovanlig burger uppfanns 1991, och förutom den vanliga bulle-, ost-, sallad- och nötköttspattonet innehåller kompositionen ägg och betor. Som du kan se är kiwi inte en del av burgern.

5. MakSpaghetti - Filippinerna

Det är det som verkligen är oväntat, så det här är populariteten hos pastaparafinen i Filippinerna, men i Italien förekommer denna mat regelbundet i menyn i denna institution. Naturligtvis är pasta en konstig maträtt för snabbmat.

6. MacLeaks - Norge

Detta land är känt för fiskrätter, så i menyn på den populära snabbmatrestaurangen ingår en burgare gjord av hemlagad bulle och rostad lax. Läcker, mer användbar och inte så djärv!

7. Nuremburger - Tyskland

Tyskarnas kärlek till öl och korv kunde inte gå obemärkt av ägarna till McDonald's, så de föreslog att en burgare i menyn skulle ersättas med korv - en behandling för riktiga män. Förutom burgaren i det här landet kan du beställa en McPivo och prova en annan ovanlig maträtt - McRib (en kryddig smörgås med fläskkorgar).

8. Bubur Ayam - Malaysia

För att locka kunder i detta land, tillagades en traditionell gröt med kycklingbitar, gröna lök och chili till menyn. Dessutom tillsatte McDonalds en annan ingrediens i denna maträtt - ett kokt ägg.

9. Gallo Pinto - Costa Rica

En annan tolkning av den traditionella maträtten, som innehåller ris och bönor. Det kompletteras med alla äggröra, gräddfil och kött.

10. McMolett - Mexiko

Snabbmat i mexikanska städer kan inte jämföras med någonting, och det kunde inte beaktas av en känd restaurangkedja. På menyn finns en unik maträtt som liknar en traditionell mexikansk frukost - pate, kokad från stekt bönor, utsmält på en bulle, täckt med en skiva ost och salsa.

11. Risburger - Singapore och Sydkorea

Den mest favoriträtten i dessa länder är ris, men att servera den vanliga gröt är så trivial. För att överraska och glädja dina kunder, i McDonalds, visas en ovanlig burger regelbundet i menyn, varifrån bullarna är gjorda av pressat ris (som de gör - det är inte känt).

12. Räkorburger - Korea

Namnet är naturligtvis konstigt, men här är smaken av denna burgare utmärkt. Istället för de vanliga skivorna används räkor här, som är stekta i brödsmulor. Denna maträtt är värd att försöka det.

13. Gaspacho - Spanien

Favorit spansk kall tomatsoppa introducerades i McDonalds meny och sälja den i plastglas, som yoghurt i stormarknader.

14. McVrap - Belgien

En maträtt som kan jämföras med den vanliga rakapparaten, men bara ingredienser som är mer användbara och välsmakande: ost, färska grönsaker och bitar av nötkött.

15. Pommes frites med choklad - Japan

Förmodligen kan detta hittas endast i Japan, där ofta kopplas ihop. Tänk dig: saltade rostade potatisar med söt choklad. Här är en sådan fusion. Fantastiskt är det faktum att många turister bekräftar den ursprungliga smaken av denna maträtt.

16. Beef a-la Rus - Ryssland

Periodiskt uppträder en ovanlig burgare på menyn av ryska McDonald's, för vilka bullar av rågmjöl används. Nationella exotiska!

17. Simin-Hawaiiöarna

Lokala människor är mycket förtjust i den traditionella soppseminarien, som också presenteras i menyn på den berömda restaurangkedjan. Förbered det på en japansk soppbuljong med tillägg av äggnudlar, ägg, nori bitar och (uppmärksamhet!) Krabba pinnar. Det låter konstigt, men väldigt gott.

18. Blue McFlurry - Australien

Den ursprungliga sirapen gör kosmisk efterrätt, och det smakar som ett bubbelgummi "Bubbelgummi". Även i efterrätt, för glädjen av söt tand, läggs marshmallow till vit och rosa, liksom vaniljglass.

19. MacArabia - länder i Mellanöstern

I arabiska länder är bröd ersatt med pita, det brukade göra en unik maträtt i den populära restaurangkedjan. Macarabia, förutom tortillas, innehåller kycklinghalsband, gräddfilssås, grönsaker och kryddor.

20. Godis med "Nutella" - Italien

Så det är inte rättvist! Varför ingår inte denna delikatess i menyn på alla McDonald's restauranger? Det är så gott! Det innehåller bara två komponenter - en överdådig bulle och ett tjockt lager av chokladnötpasta.