17 minnesvärda gåvor för barn

Idéer om gåvor som kommer att förbli för alltid i hjärtat.

Varje förälder bör ge sitt barn något speciellt, något som alltid kommer att påminna honom om sin oändliga kärlek.

1. En låda med biljetter.

Barnet minns alltid de aktiviteter som gav honom glädje, det spelar ingen roll om du besökt dem tillsammans, eller han gick själv.

2. En bok med recept.

Samla alla dina familje recept i en anteckningsblock så att barnet även efter tiotals år kunde laga mat med dina hjälpmedel. Det är bäst att skriva för hand. Glöm inte att måla allt i detalj med anteckningar.

3. Mynt i ramen.

Vid födelsen av en bebis, låt alla släktingar köpa kollektorns mynt. När ett barn växer upp, kan en sådan gåva växa väsentligt i värde och, om nödvändigt, ge påtagligt ekonomiskt stöd.

4. Släktträdet.

Vet historia av ett slag är mycket viktigt. Med ett sådant träd till hands, kommer barnet aldrig att glömma sina förfäder och deras prestationer.

5. Ljudinspelning.

Skriv ner din favoritlåt av barnet i hans prestanda. Kan inte föreställa mig hur roligt och berörande en vuxen kommer att lyssna på ditt barns röst.

6. Brev "Öppna när ...".

Titta på livet från höjden av de senaste åren och fundera på vilka råd du vill ge ditt barn. Huvudskriv och försegla i kuvert. Underteckna vilken bokstav, för vilket ändamål det är meningen. Kanske, en dag kan föräldrarnas erfarenhet hjälpa barnet att undvika allvarliga problem och skydda sig från erfarenheten.

7. Nya utgåvor av favoritbarnsböcker.

Samla samlingen från de litterära verk som barnet tyckte om i barndomen så att han kunde läsa dessa böcker till sina barn och barnbarn.

8. Hängsmycke med gravering.

Ska jag förklara hur det rör sig om denna gåva? Beställ dekorationen med lite viktig text, och det kommer alltid att värma ditt barns själ.

9. Barnskor i en ram.

Spara ditt favoritpar skor för ditt barn, vilket han bar som barn. Placera den i presentförpackningen. För att göra presenten ännu mer rörande kan du också lägga ett foto av barnet i samma skor i lådan.

10. Medlare med gravyr.

Gåvan flyttas lika mycket som hänget. Särskilt viktigt för de barn som länge har bestämts med entusiasm och inte har skiljts med gitarr sedan barndomen.

11. Familjhistoriska boken.

Samla i en bok historien om alla dina förfäder. Dekorera henne med bilder. Lämna tomma sidor så att barnet kan komplettera boken med nya berättelser och säkert ge den vidare till sina barn.

12. Munstycken på benen.

En sådan enkel, men en sådan mysig gåva. När han tittar på formen av hans lilla ben, kommer barnet alltid ihåg hur bekvämt han var i sin barndom, när hans föräldrar tog hand om honom på alla sätt och löste absolut alla problem.

13. Favorit nallebjörn i ramen.

Låt den, utan vilken barnet inte skulle somna i barndomen, alltid vara sida vid sida och skydda sömnen.

14. Trä.

Som barn, plantera ett träd tillsammans med barnet. För det första kommer det att bli en viktig lektion om naturskyddsområdet. För det andra är trädet en stark familjesymbol. Även när släktingar inte är där, kommer barnet att närma sig honom, och han kommer att ge styrka.

15. Familjebokbok.

Visst i ditt familjearkiv många bilder. Så varför inte välja det bästa av bilderna och gör inte en minnesbok en gång om året?

16. Besök mästarklassen med barnet.

Det viktigaste är att välja ett intressant ämne. Och erfarenheten av gemensam studie av någonting kommer aldrig att glömmas, tro mig!

17. Armband med berlocker.

Låt varje upphängning symbolisera en viktig händelse från ditt barns liv.