Visualisering av önskningar

Visualisering är en teknik som är känd inom psykologi, vilket gör det möjligt att locka det önskade i ditt liv. Tänk dig hur vackert livet skulle vara om alla våra önskningar och önskemål realiserades, som om det var en trollsticks slag. Med andra ord kan visualiseringsmetoden kallas tankens materialisering. Antalet personer som lär det här och de som har upprepade gånger använt viseringsmetoden i sina liv är helt enkelt fantastiskt. Tusentals människor läser dagligen, ansöker, skriver recensioner om denna metod och uppfyller deras önskemål.

Du kan kontrollera själv hur verklig visualisering är.

Läsning av denna artikel kritiserar inte sätten att göra vad du vill, helt enkelt för att du har en typisk sovjetisk utbildning. I vilket fall som helst, det finns inget skadligt i detta, det är en vanlig kostnad för ditt sinne.

Om du använder visualiseringsmetoden för första gången måste du välja din egen önskan, vilket inte verkar vara helt orealistiskt för dig, och det tar mycket lång tid att genomföra det. Till exempel kan det vara ett efterlängtat köp av hushållsapparater, som du alltid har drömt om, men du kunde inte få det av någon anledning.

Hur gör man visualisering?

Om du redan har valt någon omhuldad önskan, är det också nödvändigt att formulera det korrekt för framgångsrikt utförande. Till exempel, om du vill att Dima ska komma tillbaka till dig, så skulle lusten låta så här: "Jag är glad eftersom min familj igen är full av kärlek och jag är tacksam för det."

Visualiseringspraxis

Från teori till praktiska råd som hjälper dig att komma närmare drömmen.

  1. Hitta en gratis 10-15 minuter, koppla av och föreställa dig med alla detaljer om händelsen som kommer att inträffa efter att ha nått det önskade. Bara rusla på en fiktiv situation från framtiden och njut av drömmen. Den imaginära måste inte bara vara en rörlig bild, det måste se ut som en film full av illusion.
  2. Din film måste nödvändigtvis komma från den första personen. Föreställ dig inte själv, du är inte en skådespelare. Titta på den imaginära världen runt dig, eftersom du gör detta i verkligheten. Att vara i dina fantasier, glöm inte att du är du, och inte någon annan som du beundrar från sidan.
  3. Anslut alla sinnen. Som tidigare nämnts bör presentationerna vara lika ljusa och mättade som möjligt. Försök att känna aromen, beröringen och ljusheten i solens strålar i din illusion.
  4. Ramlås Använd den bild du gillar mest som ett ankare. Det hjälper dig att återfå en positiv attityd och bli av med negativa känslor eller sorg när du behöver det. I frustrationstimmar, använd "ankaren" för att ändra ditt tänkande från negativt till positivt, och om och om igen rullar filmen om din dröm.
  5. Många litterära källor hävdar att du måste släppa din önskan eller helt enkelt glömma den och då kommer den att komma tillbaka till dig. Detta är en metod för lata människor som inte vill ha något. göra för att uppnå det avsedda målet. Ingenting händer i sig, för något resultat krävs ansträngning, därför är det nödvändigt att visualisera ofta, detta måste i själva verket bli en vana. Men glöm inte att innan klasserna du behöver känna fräschan av förväntan, för det är det bäst att använda visualiseringsmetoden på morgonen.

Kom ihåg att endast visualiseringsmetoden inte garanterar att dina önskemål uppfylls, om du samtidigt ligger på soffan och inte gör någonting. Act, ta reda på sätten att förverkliga den tänkta och då får du chansen att förverkliga alla dina önskemål.